nordiclord
Yeni üye
geçen haftalardaki karşılaştırma sorularımdan tam bir cevap alamadım....şimdi almaya karar verirsek x5d mi n364 mü üstündür?bunun dışınra N364 Workstationdur, X5D synthesizer .....200 user + 128 GM +200 Combi gibi ibareler ne işime yarar.kimi arkadaşlar n364 ses bankası açısından daha iyidir diyor kimiside x5d daha iyi diyor.daha genişletip sorarsak sorumu:
ses bankası olabildiğince geniş
bilgisayara bağladığımda midi ve audioda yetenekli
tuş hassasiyeti olan
2 sesi aynı anda bindirebileceğim yada ben çalmayı bıraktıktan sonra bastığım akor yada notayı belirlenen sürede çalması(çift klavye kullanırken diğeriyle ilgilendiğimizde pilotluk yapıcak)
üzerinde kanal kayıt yapabileceğim
üzerine ses bankasına ses yükleyebiliceğim
sesleri düzenleyip delay reverb pan gibi etkiler ekleyebileceğim
özellikleri ençok hangi modelde daha çok bulabilirim
birde aftertouch nedir önemliyse bunuda eklersek seçim ne olmalıdır
en son olarak bu aletlere karar verirsek almamda yanımda gelip aletin temizliğine üzerinde sorun olup olmadığından anlayyan biriniz bana yardımcı olabilirmi hem tanışır muhabbet ederiz benim için çok iyi olacak galiba çok şey istiyorum sizden ama tek kurşunum var
ses bankası olabildiğince geniş
bilgisayara bağladığımda midi ve audioda yetenekli
tuş hassasiyeti olan
2 sesi aynı anda bindirebileceğim yada ben çalmayı bıraktıktan sonra bastığım akor yada notayı belirlenen sürede çalması(çift klavye kullanırken diğeriyle ilgilendiğimizde pilotluk yapıcak)
üzerinde kanal kayıt yapabileceğim
üzerine ses bankasına ses yükleyebiliceğim
sesleri düzenleyip delay reverb pan gibi etkiler ekleyebileceğim
özellikleri ençok hangi modelde daha çok bulabilirim
birde aftertouch nedir önemliyse bunuda eklersek seçim ne olmalıdır
en son olarak bu aletlere karar verirsek almamda yanımda gelip aletin temizliğine üzerinde sorun olup olmadığından anlayyan biriniz bana yardımcı olabilirmi hem tanışır muhabbet ederiz benim için çok iyi olacak galiba çok şey istiyorum sizden ama tek kurşunum var