Merhabalar uzun yıllardır müzikle ilgiliyim, elektronik ve bilgisayar alanında da yetenekli olduğum için ve çok sevdiğimden dolayı evime ses kartı, midi klavye, monitör, ve bilgisayar alarak dijital müzik dünyasına adım atmak istedim. Zaten yabancı olduğum bir alanda programları öğrenmek için çaba harcarken bir yandan da sistem sorunları yaşıyorum.
Elimdeki sistem
m-audio firewire solo
m-audio keystone49
m-audio bx5a monitör
Bilgisayarım amd işlemcili 3000 çift çekirdekli ve anakartım da asus ve iyi bir modeli güç kaynağımda 430wat.
Kâğıt üzerinde sorun yaşamıyacağımı düşünürken şimdi belli bir süre sonra veya zaman zaman bilgisayarımdan gelen ses birden bire distörjın gibi oluyor daha elektronik bir ses gelmeye başlıyor.
Topraklamadan ve elektrik yüklenmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Eminim daha önce yaşayan vardır belkide seskartım arızalı ne yapacağımı bilmiyorum. Okuyucu olarak katıldığım bu foruma sormak aklıma gelen son çare oldu.
Şimdiden teşekkürler.
Elimdeki sistem
m-audio firewire solo
m-audio keystone49
m-audio bx5a monitör
Bilgisayarım amd işlemcili 3000 çift çekirdekli ve anakartım da asus ve iyi bir modeli güç kaynağımda 430wat.
Kâğıt üzerinde sorun yaşamıyacağımı düşünürken şimdi belli bir süre sonra veya zaman zaman bilgisayarımdan gelen ses birden bire distörjın gibi oluyor daha elektronik bir ses gelmeye başlıyor.
Topraklamadan ve elektrik yüklenmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Eminim daha önce yaşayan vardır belkide seskartım arızalı ne yapacağımı bilmiyorum. Okuyucu olarak katıldığım bu foruma sormak aklıma gelen son çare oldu.
Şimdiden teşekkürler.