jordanrudess
Yeni üye
merhabalr.grupta çalıyorm..pop,rock ağırlıklı çalıyoruz.hangisini tavsiye edersinz? benm 750 nakitim var..üstünü de çok zor bulucam.batağa girip daha yükseklerini almaya değer mi? şi,mdiden teşekkür ederm
Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
teşekkür ederim.ben de zaten o yüzden bu forumdayım.uyarma şekli biraz garip geldi bana sadece..uyarın için de yorumun için de tekrar teşekkür ederim.kesinlikle almayı düşünüyorum bu aleti.m audio sp2 sustain pedal da alıcam..şu elimdeki e86 yı satmam gerekiyor öncelikle..müziksiz kalmayayım diye geçici oalrak aldım ama satamıyorum..fiyatının bukadar ucuz olamsı çok garibime gidiyor..madem bukadar başarılı neden ucuz acaba..1000 euro gibi fiyatla girseydi piyasaya bukadar tartışılırmıydı ki?shewchat' Alıntı:Öncelikle foruma hoşgeldin.
Bu forumda seviyeyi korumak için düzgün yazım ve imla kuralları, uyulması gereken kuralların en başında geliyor. Moderatörler, hatta hiçbirimiz bu konuda kesinlikle taviz vermiyoruz. Çünkü burası gelen geçenin üye olduğu bir underground forum değil. Hepimiz belli bir sanatla uğraşıyoruz ki böyle bir foruma üye olma ihtiyacı duyduk. Bu yüzden bir sanatçıya yaraşır şekilde yazılıp çizilmesini istiyoruz sadece...
Kimsenin amacı kesinlikle kalp kırmak değil emin ol, hepimizin amacı birbirimize yardımcı olmak. Uyarıldığın konu istediğin yardım değil, yazım şeklin...
MM6 öncelikle çok hafif bir alet ve içerisinde MOTIF sesleri barındırıyor. Piyano, rhodes, org gibi sesler çok iyi. Aslında genel olarak sesler fiyatından beklenmeyecek kadar başarılı. Pattern modu var (4 variaton ritmbox gibi neredeyse) Bence kesinlikle Triton LE'ye tercih edilir. MM6 tuşesi LE'den kötü. Triton, digital seslerde biraz daha önde olsada Fiyat/performans için kesinlikle MM6.
çok güzel açıklamış.(nokta)İmla kurallarına uyalımBeatMaster' Alıntı:jordanrudess hoş geldin. Shewchat de çok güzel açıklamış imla kurallarına uyalım uymayanları uyaralımNoktalardan sonra büyük harf mesela :wink:
Sen bana Türkçe dersi vereceğine cümle sonuna .(nokta) koymayı alışkanlık edin.İşin de cacığını çıkarma..BeatMaster' Alıntı:Paragrafa büyük harfle başlayasın :wink: ben senin kullanıcı adın küçük harfle başlıyo diye küçükle başlamıştım.
yukarıdaki 'açıklamış' tan sonra koyacaksın noktayı...burası müzik forumu türkçe forumu değil..boş işlerle uğraşan insanları hiç sevmem..BeatMaster' Alıntı:jordanrudess hoş geldin. Shewchat de çok güzel açıklamış imla kurallarına uyalım uymayanları uyaralımNoktalardan sonra büyük harf mesela :wink: