İyi bilirim bu durumu.chieameria' Alıntı:alacağım adam akıllı ilk klavye olacağı için, ne yapcağımı bilememe durumu var aslında... o yüzden biraz ince eleyip sık dokuyorum![]()
Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
İyi bilirim bu durumu.chieameria' Alıntı:alacağım adam akıllı ilk klavye olacağı için, ne yapcağımı bilememe durumu var aslında... o yüzden biraz ince eleyip sık dokuyorum![]()
chieameria' Alıntı:roland gw-8: 256 mb wave/rom, 128 polyphony(wave/rom belki benim için çok önemli değil ama 128 polyphony ile ses hacmi gayet yuksek)
yamaha mm6: 70 mb wave/rom, 32 polyphony
chieameria' Alıntı:tarza trip-hop, chill out diyebilirim aslında... portishead, massive attack, PJ Harvey, morcheeba, hooverphonic, radiohead benzeri bir playlistimiz var.
İlahi sleepless! Bu başlık bundan daha güzel bir şekilde başka bir sonuca bağlanamazdıSleepless' Alıntı:Hem GW8'i beğenmezsen, satmadan önce birkaç düğün işi ile zararını kurtarabilirsin belki.![]()
Arkadaşlar asıl niyeti anlamış bulunuyoruz :twisted: Evet diyelim ve cevap yazmaktan sonsuza kadar kurtulun. Ben dedim bile; EVEEEEEEEEEEET!!!chieameria' Alıntı:gw-8i hem midi klavye, hem de ses kartı gibi kullanmak istiyorum anlıyacağınız. sizce yer mi alet? biliyorum hayal gücüm çok geniş![]()