[Eski] Pro Application Support 4.0

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Benim el oraları çoktan aradı ..Bilkom değilde apple.com.tr yi aradım adam daha programın ismini bile bilmiyor forumlardan araştırıyor cevabı..

ASlında dünyanı en büyük mac forum sitesinde de tartıştık bu konuyu .Adam diyorki senin kurduğun logic pro da pro application support u istememsi lazım o final cut için ben apple sitesine baktığımda bu programa ihtiyac oldugunu biliyorum ki bunu bire bir yaşayan biriyim logic pro bu programı istiyor..Aslında problem logic pro değil mesela ben mac in 10,,8 i ni uptade etmek istediğimde de aynı problemle karşılaşıyorum Şimdi problem şu bu unlem işareti hangi koşullarda geliyor ..Şöle bi baktığımda hepsi uptade programı..Ve bende eğer hiç yoksa bu nasıl uptade yapsın sorusu aklıma geliyor..Yani şöle bi fikir olabilirmi --- Bende hiç Pro application Support olmadı ki uptade yapayım ---

Yani acaba bende hiç olmayabilirmi bu program ..Apple a mail yollmak istiyorum fakat bi türlü bulamadım mail adreslerini..

Bu iş yılan hikayesi oldu eğer bu problemi çözersem benden sonrakilere çok iyi bi buluş yapmış olurum ..

Bildiðim kadarýyla logic istiyor. Fakat daha önceki bir baþlýktan kýrýk-korsan logic e bulaþtýðýný biliyorum. Muhtemelen onun kurulumu esnasýnda çalýþmak için sadece gerekli dosyalarý attý uygun yere, sistem bu yüzden karýþtý.

Bildiðin gibi bunlarýn hepsi apple ürünleri, ve korsan kopyalarýn nereye ne koyduðunu appledan birileri inceleyip, daha sonraki kurulumlarýnda onlarý kontrol ediyor ve ona göre hareket ediyor olabilirler, yani bu olan tam da onlarýn olmasýný istediði þey olabilir. Veya korsan logicin kendinin çalýþmasý için sistemini karýþtýrmasýnýn bir sonucu da olabilir.

10.4.8 ve oncesi sistemlere yeni logic pro yuklendiginde gerekiyor
10.4.9 ve sonrasi sistemlere logic kuruldugunda otomatik kuruluyor

Sevgili Batuhanin dedigi gibi daha once kirik kurmayi denediysen bu problem yaratiyor olabilir

Sistemin Turkce ise eger Ingilizce,ye cevir ya da bastan Ingilizce olarak kur. Ne alaka deme bir keresinde ben de Garageband'e jam pack almistim. Ne yapsam kuramamistim. Sonra bir bilene danistim ve sistemi ingilizce olarak yukledim ve jampack'i de rahatlikla yukledim.

Yaklaşık 1 ay süren bu savaşta galip ben çıktım..Nıhayet kurdum ..Sanırım tahmın ettiğm gibi pro app izin verilmioodu .Bu apple tarafından konulmuş bu engeldi ..Pasifict diye software bi program sayesinde programı kurdum..

Nihayet...

Geri