[Eski] Pro Application Support 4.0

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

pretioza

Yeni üye
Final Cut studio ve bazı programların çalışmasını sağlayan bir yazılım..

Bu yazılım apple ın sitesinde ücretsiz olarak indirimi mevcuttur..Fakat benim mac de kurarken hard diskin üzerinde kırmızı ünlem işareti çıkıyor ve bu hard disk uygun değildir diyor..Ne yapma gerek bu yazılımı nasıl kurabılırm...

Tesekkurler

aslında google da aramadım değil bunla ilgili bişey bulamadım ve benim ihtiyyacım olan logic forum sitesi hiç bulamadım:(

353pro_problemi_3.jpg

iste mutsuzlugumun resmi ..CARE YOK HIC BI FORUM SITESINDE>>>

Requirement olarak ne istiyor program baktın mı? Belki bir faydası olur.
Belki işletim sistemi eski kalıyordur, belki bir update gerekiyordur veya ne bileyim dosya sistemi ile alakalı bir problemdir.

herseyi uptde ettim ne istiyor zaten bilsem direk yapicam ..ama boyle bisey buldum..

To Remove the ìRegisterî nag screen in a pro App:

Open up the terminal and execute the following command(s):

defaults write /Library/Preferences/com.apple.RegLogicPro AECoreTechRegister YES

You're actually making changes to a .plist file. Logic Pro's plist should be called com.apple.RegLogicPro.plist

You can also open this .plist file in a .plist editor and change the AECoreTechRegister value to "YES" (without the quotes).

aslinda bir plist duzeltme bunuda yapti ama sorun ayni abi bende bisey var bi turlu kullanamiyorum bu progrmi..intel islemcili makiem..artik son care bu kaldi ama bunuda ypatim..arastirdim forumlardan sadece2 sitede var bu problemle karsilasan biri alman digeri ispanyol ..ing site goremedim...:(

ben PES ettim..Yaklasik olarak 3 haftadir bu programi kurmaya calisiyorum bugun tum gunumu ona verdim o forum senin bu forum benim su guncelleme senn bu guncelleme benm .. yoruldum...

Mac acizligi bu olsa gerek.. Buna bi cozum olmadi ve ben bu programi kurmaktan vaz geciyorum ..Leopard kurucam o zaman belki degisir biseyler ..

ProApp isteyen yazýlýmlar "Applications" altýna kurulu olmalý. Baþka bir yere kurduysan ProApp setupý onlarý göremeyip "kurmana gerek yok, çünkü bunu kullanan yazýlýmýn yok" temalý bir hata mesajý olarak gördüðün hata mesajýný veriyorlarmýþ.

Ufak bir google search yaptým. Buna benzer þeyler çýkýyor. Yine de olmadýysa vazgeçmenin bir gereði yok, yazýlýmý satýn aldýðýn adamlara "ben 3 haftadýr bunu kurmak için uðraþýyorum neden böyle?" temalý bir mail at, sorununu çözerler hemen sanýyorum. Vaktine yazýk.

batuhan abi bu ucretli bi yazilim degilki..Bu yazilim apple in kendi sitesinde var..Yok gercekten ben ya leopar kurucam ya da format aticam..

Hayýr, Apple'ýn sitesinde var fakat gördüðüm kadarýyla Final Cut ve Logic 8 gibi programlar bu eklentiyi ÝSTÝYOR. Yani yazýlým üreticilerini baðlayan bir sorun. Bir mail atarsan ne yapma ngerektiðini söylerler bence.

Yok abı bende imac var..Aslında durum sundan ıbaret ben format atmadan once cok guzel bı sekılde logıc kullanıyordum ve de bu pro applıcattion support zıkkımından hiç haberim bile yoktu ama şimdi onu yuklemem gerek nedeni halen bulamadım..Onu arfdım bunu tardım 1000 adamın görüşünü aldım ortalma hesabı yapıp bütün yorumlar üzerinde çeşitli kombinasyonları denedim sonuç 0 ...En son denedğim olay şu oldu pro app 3 u kurmak..ne dedı biliyomusn bu dike kuramassın dedi git start up diske kur...Eee kardeşim açıyorum diki benim zaten seçili diskim o nenden bahsedioosun hatta bi tane start up dıskım var...Yani macera boyle :(

Batuhan_Bozkurt' Alıntı:
Hayır, Apple'ın sitesinde var fakat gördüğüm kadarıyla Final Cut ve Logic 8 gibi programlar bu eklentiyi İSTİYOR. Yani yazılım üreticilerini bağlayan bir sorun. Bir mail atarsan ne yapma ngerektiğini söylerler bence.

Abı şimdi şöle bi düşünce var bende ki ben bu yoluda denicem yani forum sitelerinde insanlar böyle bi sorunla karşılaşmıştır sonra burda daha bilgili insanlar vardır ondan hep forumlarda aradım durdum bi ara apple desteği(Türkiye) aradım ama adam pro app. ismini bile bilmiyor.Şimdi ben bunu satanlara sorucam bu soruyu..

Pretioza, tabi ki sormakta haklýsýn, bilen biri varsa hemen cevaplar.

Ancak 3 hafta uðraþtýðýna deðmez. 3 haftada ve derin bir internet araþtýrmasýnda sonuç çýkmadýysa yazýk günah vaktine.

Selam,
Belki yardimi dokunur. Bu update i yapabilmen icin Mac OsX 10.4.11 (Tiger in en son surumu) ve Quicktime 7.3 surumlerini yuklemis veya bu surumlere update etmis olman gerekiyor. Ikincisi bu update in Logic Studio 8 icin pek bir faydali yani yok. Final Cut 2 icin gerekli bazi bug fix leri iceriyor.

Geri