jordanrudess
Yeni üye
Merhabalar.Sorum başlığa sığmadı.Sorunum kayıtla ilgili olmadığı ve tuşlu enstruman gibisinden düşündüğüm için buraya açtım.Yamaha MM6 kullanıyorum şu anda.Ancak bazı sesleri ve özellikleri yetersiz.Değiştirmeyi düşünür gibi oldum sonra vazgeçtim.Üzerine çok nakit çıkamayacağım içiin ancak 2.el triton le alabilirm.
REASON 4 programını incelerken,sesleri,özellikleri çok beğendim..MM6 yı laptop a bağladım ,doğal olarak latency sorunu var.Sonra da düşündüm ki ses hafızası olan bir m-audio midi klavye alıp bir de m audio fireware veya usb(hangisi daha iyi bilmiyorum) ses kartı alıp toplam 500-600 ytl ye yeni bir klavye edinmiş olurum dedim.Peki siz ne dersiniz bu işe
(amd turion 64 ,1.8 ghz ,1 gb ram 100 gb harddisk,128 mb ati x700 ekran kartım laptobum var.)
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
REASON 4 programını incelerken,sesleri,özellikleri çok beğendim..MM6 yı laptop a bağladım ,doğal olarak latency sorunu var.Sonra da düşündüm ki ses hafızası olan bir m-audio midi klavye alıp bir de m audio fireware veya usb(hangisi daha iyi bilmiyorum) ses kartı alıp toplam 500-600 ytl ye yeni bir klavye edinmiş olurum dedim.Peki siz ne dersiniz bu işe
Yardımlarınız için teşekkür ederim.