Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Archimed' Alıntı:Bu yıl kendime alacağım yılbaşı hediyem belli oldu![]()
kaanengin' Alıntı:Ben de dün akşam tam dükkanı kapatırlarken yetiştim ve bir tane aldım.
Resimlerde göründüğünden çok daha küçük, elime aldığımda çok şaşırmıştım.
Montun cebine at, unut boyutlarında.
İki oktav olsa gerçekten çok güzel olabilirmiş. Ama bu haliyle de eğlenceli olacağa benziyor..
kodomo' Alıntı:Bu aleti adam gibi bagladiginizda, elinizdeki 2000-3000usd lik virtual analog ve sample tabanli workstation ve synthesizerlardan duyamayacagin sesler duyabilirsin...
...Oyuncak gibi gorundugune bakmayin, hakiki bir analog synth bu, sadece bir dip gurultusu sorunu var, o da dikkatli bir post processing ile halledilebilir.
kaanengin' Alıntı:Evet, apollo su var üzerinde ve şaşırtıcı derecede güzel ses veriyor.
Yani en azından monotron un ürettiği sesi vermek için yeterli.
Bu alete enstruman mı demeli yoksa oyuncak mı demeli daha karar veremedim..
Ciddi şekilde sahnede yada kayıtta kullanmak için biraz yetersiz olacak gibi geliyor bana.
Öte yandan bir oyuncak için hem fazla yetenekli, hem de çok pahalı..
Ben aslında uzun zamadır buna benzer bir enstruman arıyordum. İki oktav genişliğinde, portatif ve münkünse perdesiz bir enstruman. Fakat monotron bir buçuk oktav olduğu için ve ribbon kısmı biraz fazla küçük olduğu için melodi çalmak biraz zor.
Ama knob lar ile öylesine oynamak bile eğlenceli :roll:
kaanengin' Alıntı:Aslında benim beklediğim ucuz yollu continuum tarzı birşeyler.
Selcuk_Ergen' Alıntı:Ben bu akşam sahnede kullanacağım.![]()
Selcuk_Ergen' Alıntı:Mert, geç aldım mesajını ve ne yazık ki çekim yapamadım. Ama şunu söyleyeyim zangır zangır titretiyor ortalığı.![]()
sinjektion' Alıntı:midi olayıda olsa