[Eski] Korg Monotron

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

kodomo

Yeni üye
Musikmesse de bircok yeni synth cikti, roland in gaia sindan, elektron un upgrade ve octratrack i heyecan verici ama beni bambaska bir alet heyecanlandırdı.
Korg monotron, gakken sx150 ye benziyor ama icinde efsanevi ms10/ms20 filtresi var, tam analog ve elim buyuklugunde. Hack edilmek icin birebir ve cok eglenceli gorunuyor. 89usd fiyati... Bunu almayacak bir analog synth meraklisi var mi?

korg_monotron_synthesizer.jpg

http://korg.com/monotron

sunuda yazmadan edemiyecegim, filtreye ext in yapabiliyorsunuz, yani bu fiyata bu filtreyi tek satsa bana yeterdi zaten :D

Türkiye'de 2 katı fiyata bile satılsa keyifli bir alete benziyor. Gelince Can Elektronik yolu görünüyor :)

Keşke 2 oktav olsaymış. Bence performans olarak biraz kısıtlayıcı olmuş bu haliyle. Ama acayip eğlencelidir muhtemelen.

Bir yıldır Korg minimalizme yöneldi galiba. Microkorg (ilk deneme ürünü), Microkorg XL, Microsampler, Microstation (Messe 2010'da tanıtılıyor) gibi mini tuşlu klavyelerin yanı sıra Nanokeys ve Monotron da minimalizmin etkisinde bence.

Teşekkürler Archimed... Kendime değil, bir arkadaşımın doğum günü için hediye etmek üzere 6 taksit 180TL'ye aldım. La-Façalışanı, 90€ üzerinden hiçbir indirim yapmayacağını söyledi, Can Elektronik'e nakit ödeseydim indirim de alabilirdim.

Geri