Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Batuhan_Bozkurt' Alıntı:Amacın grafik çizmek değil heralde, müzik üretimi olduğu anlaşılıyor.
Daha çok ne beklediğini sordum yazılımdan, flstudio ile logic ayrı yaklaşımları olan programlar.
Ableton live ile rahat edebilirsin belki.
Batuhan_Bozkurt' Alıntı:Amacın grafik çizmek değil heralde, müzik üretimi olduğu anlaşılıyor.
Daha çok ne beklediğini sordum yazılımdan, flstudio ile logic ayrı yaklaşımları olan programlar.
Ableton live ile rahat edebilirsin belki.
pretioza' Alıntı:Pro tools biraz hos gibi duruyo ve vstleri destekliyor..
İyi yapmışsın. Bir de Türkçe yazsan daha iyi olacak.pretioza' Alıntı:...Ben amacimin live performans oldugunu belirtmek icin production yazdim...
1- Batuhan anlamamış ki soruyorpretioza' Alıntı:...Muzik uretimi acik degilmi../muzik yapmakla kasit ne ...
Akustik kayıt yapılacak mı?pretioza' Alıntı:...Electronic muzik.. Effect uretimi ,sequence,drum uretimi,...yani uretimde uretim daha fazla acamiyacam...
Türkçe kelimeleri Türkçe yazım kurallarına uygun şekilde yazmaya dikkat et lütfen. "acamiyacam", "duruyo" muruyo... nasıl bir yazım şeklidir...pretioza' Alıntı:...Pro tools biraz hos gibi duruyo ve vstleri destekliyor..
"Geniş" kelimesinin tercümesi, herhalde: "üretilen müzik tarzlarındaki çeşitlilik" oluyor?Sanırım ben bu cümleyi tr-ance.com da yazsaydım eminim ki anlaşılırdım..Bi an kendimi öyle hissettim burası daha geniş bi mekan ..Öyle düşünmekte haklısın..