Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
eko' Alıntı:Arkadaşlar, cubase hem offline hem de realtime export yapabiliyor ya, iki export arasında herhangi bir kalite farkı oluşuyor mu? PT offline export yapmıyor acaba bi bildikleri mi var benim bilmediğim ? :roll:
Eðer Soundforge yada benzeri bir ses editöründe sesi bi uygulamaya sokmuyorsan tamamen duygusal/psikolojik bir his.firestorm' Alıntı:pc de cubase ile çalýþýyorum.ben þarkýlarý hep wavelab veya soundforge türü bir programa export ediyorum,psikolojik midir bilmem daha iyi geliyor sound kulaðýma.
Nasil oluyor bu yav. Ben export hard diske yapilir diye biliyorumfirestorm' Alıntı:pc de cubase ile çalışıyorum.ben şarkıları hep wavelab veya soundforge türü bir programa export ediyorum,psikolojik midir bilmem daha iyi geliyor sound kulağıma.
ilterocktive' Alıntı:Nasil oluyor bu yav. Ben export hard diske yapilir diye biliyorumfirestorm' Alıntı:pc de cubase ile çalışıyorum.ben şarkıları hep wavelab veya soundforge türü bir programa export ediyorum,psikolojik midir bilmem daha iyi geliyor sound kulağıma.![]()
WaveLab ya da Sound Forge o sesi "acar" ancak.
Yani Cubase ve WaveLab -ayni anda- acik, sesi Cubase'de caldiriyorsun ve WaveLab mi kayit ediyor? Eger boyleyse bravo. Ama cok gereksiz.
husokaplan soylemis soylenmesi gerekeni. Eger aranjenin icinde disardan alinan bir ses varsa (klavyenin sesleri, efekt islemcisinden donen sesler vs.), ve tum sesler hardware mixer'dan cikip, ses kartinin girisine gidiyorsa "online" export yapilmali (ya da buna "real time kayit" da denebilir). Eger disardan bir ses eklenmiyorsa, offline export yapilmasi en iyi sonucu verir.
husokaplan' Alıntı:en çokta edit olayı bitmiş vst inst leri audiomixdown edip, mixde kullanacağım plugin lere işlemci performansında pay bırakmayı seviyorum![]()
malum; pIII 733
firestorm' Alıntı:kasıyo derken freeze yaparken mi kasıyor demek istedin?bendede uzun sürüyor biraz ama allah razı olsun dedirten bir düşünce bubir de track büyükse daha uzun sürüyor.