Merhaba arkadaşlar şu an elimde creative soundblaster live ses kartlı bi pc var ve amplitube ile gitar çalışmak için direct monitoring yapmamız gerekiyor bunun için kx project kurdum .. pc den ses geliyor ama cubase i açtığımda ne sinyal var ne bişey
not: asio driverını seçtim , f4 tuşuna basarak in/out seçtim , kanalın bağlantı ayarlarını yaptım.. ama neyi unuttum hatırlayamadım birkaç senedir logic kullanıyorum o yüzden hatırlamak için araştırayım dedim bu tarz bir sorun yazanı da bulamadım
eminim çok basit bir yerden kaynaklanıyor.. yardımcı olursanız sevinirim
bunların dışında haliyle direct monitoring seçeneğini işaretleyemiyorum.. yani tick koyamıyorum sinyal sorunu düzelince bu düzelir sanırım
not: asio driverını seçtim , f4 tuşuna basarak in/out seçtim , kanalın bağlantı ayarlarını yaptım.. ama neyi unuttum hatırlayamadım birkaç senedir logic kullanıyorum o yüzden hatırlamak için araştırayım dedim bu tarz bir sorun yazanı da bulamadım
eminim çok basit bir yerden kaynaklanıyor.. yardımcı olursanız sevinirim
bunların dışında haliyle direct monitoring seçeneğini işaretleyemiyorum.. yani tick koyamıyorum sinyal sorunu düzelince bu düzelir sanırım