Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
CaylakMuzisyen' Alıntı:Valla Ez Drummer gibi gözüküyor videolardan vs. izlediğime göre. Ama ben Studio Instruments Drum Kit ve Edirol Super Quartet'taki Akustik davulu kullanıyorum. İleride EZ Drummer almayı planlıyorum.
firestorm' Alıntı:CaylakMuzisyen' Alıntı:Valla Ez Drummer gibi gözüküyor videolardan vs. izlediğime göre. Ama ben Studio Instruments Drum Kit ve Edirol Super Quartet'taki Akustik davulu kullanıyorum. İleride EZ Drummer almayı planlıyorum.
Öyle görünmüyor bana.![]()
Fikrimce ev kullanıcısı için (işini iyi bilen profesyoneller rahatlıkla piyasa içerisinde kullanıp başarıya ulaşabilir) en muhteşem vst şu an için XLN add Drums. Kolaylık, ton yelpazesi ve ciddiyeti (ezdrummer biraz plastik oyuncak davullara vuruyormuşsun gibi geliyor bana), kendi tool'ları, routing imkanları ile hayli kullanışlı.
DFHs daha bir güzel bir set. Tuşe zenginliği olarak bayağı önde ve bu onu biraz daha gerçekçi kılıyor. BFD'ye çok ısınamadım ama aynı kategorideler diyebilirim.
Drummer2 modülü ile DFHS daha süper oldu. Çok imreniyorum valla
İstiyorum vallaBu arada zevktir arkadaşlar nihayetinde, ezdrummer kimine süper gelir. Ben fikrimi belirttim.
Downbeat' Alıntı:Toontrack'in S2.0 adlı ürünün videoları çok etkiledi beni. Yukarıda firestorm'un bahsettiği "Drummer2 modülü" bu ürün oluyor sanırım. Gerçekten tonlarıyla, arayüzüyle ve routing seçenekleriyle çok başarılı gibi geldi bana.
Ayrıca, ihtiyaç duyulduğunda özellikle daha profesyonel kullanıcılar için her türlü ayrıntıya ulaşarak bir davul submix'i de oluşturmak mümkün. Videodan duyduğum kadarıyla dahili efektler de kaliteli.