Öncelikle belirtiyim. Harddiskim c: , d: ve e: olmak üzere üç vol. dan oluşuyor. Windows e: de yüklü 2 gb lık bi sürücü zaten. Format atmadan önce bilgisayar açıldıktan bir 10-15 saniye sonra "DOS prompt" ta "windows protection error", altında da "press any key to continue" yazısı çıkan bir ekran geliyordu. herhangi bir tuşa basınca da şu otomatik kapanma olmayan makinelerde çıkan (makinem otomatik kapanıyor) "It' s now safe to turn off your computer" yazısı çıkıyordu. Bende reset çekmek durumunda kalıyordum. Bugün yine format attım. Kullanılabilir hale geldikten sonra da tekrardan aynı şeyler olmaya başladı (c: ve d: ye format atmadım önemli dosyalar var) Bunun olmaması için en azından 3-4 kere bilgisayara reset çekmem gerekiyor. Böyle yapınca arada sırada çalışıyor, karşıma o ekran gelmiyor ve şimdi kullanabildiğim gibi kullanıyorum. Ama kullanılabilir hale gelinceye kadar 7-8 dakika geçiyor ve sinirlerim altüst oluyor. Ne yapmam gerekiyor. Valla artık bıktım. Gerekirse üç diske birden format atacam... Ama hani format atmayı gerektirmeyen bir yol biliyorsanız söyleyin lütfen... :?: :?: :?: