Evet, algılama, kavrama, değerlendirme ve öngörme yeteneğim gurur kaynağımdır. Şu an piyasada sahip olduğum konumumu da o yönüme borçluyum, Allah'a bu vergisinden dolayı müteşekkirim.
Buyurun email kaydınız:
From:
[email protected]
Subject: üyelik çok acil
Date: 15 Aralık 2010 Çarşamba 07:07:51 GMT+02:00
To: forumadmin @ muziktek
merhabalar. ben görme engelliyim. siteye güvenlik kodundan dolayı üye olamıyorum. çok acil bir soru sormam gerekiyor. ilgilenirseniz sevinirim. kulanıcı adı cinezre eposta
[email protected] şifre xxxxxxx
sevgiler.
savaş avcı
Subject: Re: üyelik çok acil
From: forumadmin @ muziktek
Date: 15 Aralık 2010 Çarşamba 09:07:42 GMT+02:00
To:
[email protected]
Merhabalar Savaş Bey,
Hesabınız aktif hale getirilmiştir.
İyi yazışmalar.
M.
From:
[email protected]
Date: 15 Aralık 2010 Çarşamba 09:09:46 GMT+02:00
merhaba. az önce bi arkadaşımla bir üyelik yapabildim alakanızateşekkürler. benim bir sorum var size. çk acil yanıta ihtiyacım var klavyeyle ilgili bir konuda.alet seçmem gerek ve bugün seçmem gerekiyor. ulaşabileceğim forum kullanıcıları varmı bilgili ve online?
Date: 15 Aralık 2010 Çarşamba 09:22:18 GMT+02:00
To:
[email protected]
Sabahın dokuzunda uyanık müzisyen bulamazsınız, o yüzden panik yapmanıza gerek yok. Klavye forumuna sorunuzu sorun, gören cevaplar.
From:
[email protected]
Date: 15 Aralık 2010 Çarşamba 09:25:37 GMT+02:00
panik değilde aciliyet ve mecburiyet diyelim.
Date: 15 Aralık 2010 Çarşamba 10:24:53 GMT+02:00
To:
[email protected]
Ne yapalım, insanları yataklarından kaldıracak halimiz yok. Forum burası, yazarsınız derdinizi, vakti olan denk gelen cevap verir.
From:
[email protected]
Date: 15 Aralık 2010 Çarşamba 10:39:11 GMT+02:00
ben esprili bi şekilde yaklaşmak istemiştim. galiba güne tatsız başladınızki bi serzeniş var. neyse sağlık olsun.
galiba uzaktan aptala benziyorum. ama internet burası. canınız sağolsun. kusura bakmayın özel işlerimle sizi meşkul ettim. iyi günler.
Date: 15 Aralık 2010 Çarşamba 10:46:14 GMT+02:00
To:
[email protected]
Yooo ben de esprili yaklaşıyorum aslında, şu anda kızgın bir halim yok, öncekileri yazarken de yoktu. Sadece yazılarla doğru duyguyu iletmek kolay olmuyor.
İyi günler.
From:
[email protected]
Date: 15 Aralık 2010 Çarşamba 10:47:35 GMT+02:00
öleyse anlaştık. mesele yok. amabir iki müzisyen uyansada şu möhöm soruma bir yanıt alsam süper olucak. zira vakit azalıyo google aramalarında günlerdir döküman bilgi tartışma kovalıyorum müzikteke bi türlü denk gelemedim. keşke önceden bulabilseydim ooof of
Normalde bu tip hayrat işleri için kimseyle bu kadar yazışmam, zira buna vaktim yok. Ama yine her birkaç ayda bir bütün bu sayacağım detayları anlatmaya beni zorlayan birisi çıkıyor.
Sitede şu an geriye doğru 6 yıl içersinde buraya toplanmış 9000'in üzerinde kayıtlı kullanıcı var. Buraya kaydolan her 10 kişiden en az 6'sı bana en az bir mesaj atmış oluyor. Bu 9000 kişide 5400 kişi yapar. En az 5400 mesajı sadece içinde ne yazdığını okumak için açtım, ve okudum. Kimine bir satır cevap yazdım, kimine hiç cevap yazmadım, kimine yazdığım cevap bir saatimi aldı.
Emin olun o rakam da aslında 20 binin üzerinde şu an, bu foruma attığım 10binin üzerinde mesajın dışında sadece özel mesajlar ve emailler bunlar. Kimisi beni güldürdü, kimisi bütün günümü zehir etti. İçinde körü, topalı, çolağı, yanığı, vücut olarak tamamı ama akıl olarak eksiği, megalomanı, ezik karakterlisi, iti kopuğu çakalı, ülkücü türkücü takılanı, hiphopçu psikopat takılanı, arabeksçisi şoparı, rocker'ı anarşisti, pankı tikisi, akıllısı, dostu, düşmanı, ne anamı ne avradımı bırakanı, övmekten yere göğe sığdıramayanı hepsini gördüm. Bu işe ne kadar zaman ayırdığımı ve bundan ne kazandığımı bir düşünün. Şu ana kadarki mesajlarınız için size elimden gelen yardımı yapmaya çalıştım ama dikkat edin, siz bana zamana maloldunuz, ben daha size birşeye malolmadım.
Başta belirttiğiniz özrünüzden dolayı ekstra bir yardımı hakettiğinizi düşünerek size el uzattım, ancak şu anki tavırlarınız fiziksel özrünüzün size getirdiği ekstra öncelik kredisini yemiş bitirmiş bulunuyor, o yüzden kusura bakmayın, size ayırabileceğim süre burada sona eriyor. Bundan sonraki yazışmalarınızı gönüllü kamu hizmeti veren müzik profesyoneli ben olarak değil, gönüllü kamu hizmeti veren site admini ben olarak değerlendireceğim. O yüzden bir sonraki mesajınızı atmadan önce site forum kurallarını lütfen okuyun. Linki bu sayfanın en üstünde mevcut.
İyi yazışmalar, kolay gelsin.
M.