[Eski] YouTube Videoları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Se7enty' Alıntı:
Ben küfür üzerinden komik olduğunu sanan ve bunlara gülenden başka bi şey göremedim... Küfür müdür mizahın temel unsuru? Madem öyleyse neden Recep İvedik'e bu kadar tepki gösterildi? Ya da Gora'ya? Yoksa, populer olanın "iyi olmaması" kuralı altında ezilmek midir, beğeniye sahip olmak?

Hayır komik olan Dünya'ca ünlü bir virtüözün o havalı tavırlarıyla bu şekilde konuşuyor olması.. Yoksa küfür tabii ki komik değil ama bir de böyle konuştuğunu düşünün ? İşte o zaman komik oluyor :lol:

Hadi bu sahte, her tarafindan belli de, burada bildigimiz kuslar sempanze sesi cikarark otuyorlar sabahlari.Yarin sabah ceker koyarim Youtube'a.

Hadi feyk meyk diyoruz da, Wikipedia'da makale var bu kuşlar hakkında. Ya çok iyi hazırlanmış bir geyik muhabbeti ya da cidden var böyle bir mevzu. Bilmiyorum, kuşlar hakkında bilgili olan biri açıklık getirebilir mi?

En son bas gitara sarıyor ya abi eleman, adam da kalkıp gidiyor.... :lol: :lol:

Çatladım ya o bas gitara!!! :lol: :lol:

Bir sonraki sahnede adam tek saçma ile gelecekmiş gibi gidiyor... :lol:

firestorm' Alıntı:
En son bas gitara sarıyor ya abi eleman, adam da kalkıp gidiyor.... :lol: :lol:

Çatladım ya o bas gitara!!! :lol: :lol:

Bir sonraki sahnede adam tek saçma ile gelecekmiş gibi gidiyor... :lol:

Zaten beni de koparan o nokta hep. Seinfield'da sahne değişirken felan kullanılırdı o melodi :D Ama adamın dönüp kuşa bakması falan çok güzel olmuş valla ne diyeyim bir acayip :D

BeatMaster' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=mnizshYkYTI

Bu nedir ya şaka falan sandım.

Abi bence eğlence olsun diye yapmışlar sanmıyorum bunun ciddi bir iş olduğunu :D Aslında şarkının melodisi falan akılda kalıcı ama hani pek ciddi yapılmış bir iş değil gibi duruyor. Bilemiyorum valla kafam karıştı :D Şaka olma ihtimali var ama.

Geri