[Eski] Yeni versiyon iMac, MacBook, Mac mini ve Magic Mouse!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Tunc, takildiginda ben yoktum. Ama Macbook Pro'yu 3-4 kere komple sokup, logic board'tan LCD sine herseyine degistirmis biri olarak zor olmadigini tahmin edebiliyorum. Kasayi nasil acacagini internetten bir suru dokuman var, onlara gore adim adim takip ederek yaparsin. Sonrasi icinde onu takacak yeri bulmak. Arkadaslara sorar ogrenirim tam yerini, soylerim sana.

Mahcem,
Bilgisayar isminin acik ad olmasinin sakincasini anlayamadim. Zaten Tunc'un makine Mac Pro kucaklayip kablosuz ag olan bir yere goturecek degil de, benim butun makineler acik isimli sekilde. Birinin benim adimi ogrenmesin de ne sakinca var?

Senin için sakınca olmayabilir de, ben şahsen alışveriş merkezinin birinde açık ağdan girmiş internette birşeylere bakıyorken o esnada binada olan bir başkalarının ekranlarının solundaki kolona bakıp "oooo Mahcem bey de burdaymış" demesini istemem :)

M.

Apple'ın gelmiş geçmiş en dandik ürünü aha bu mouse'dur kanaatimce:

1659_30_The-Apple-hockey-puck-mouse-Buy-a-Mac-and-replace-the-mouse.jpg

Bu Magic mouse cikti cikali benim Mighty mouse bir o yana bir bu yana
deli dana gibi ziplamaya basladi sinir bozucu bir durum
acaba kara toprakmi cagiriyor ?
bu yeniside kimbilir ne zaman gelir.

Arkadaslar onerdiginiz oyuncaklar cok hos
ama sanki magic mouse dahami hos :D
ve kucuk olmasi tercihimdir.

Berkay, o resimdeki şey 300 dolardan başlamıyor mu? Azcık pahalı değil mi özellikle grafikle, ilustrasyonla alakası olmayanların rahatı için? :)

Bende kafayi taktim, bitirme projesi icin gerekiyordu, 160 liraya UC-Logic marka bir tane aldim. 5'e bolduler ocak'tan itibaren odemek uzere. Cok eglenceli bir sey.

Biraz amatorluge geldi ama;

http://st06110139.etu.edu.tr/artwork.html

sitemden yaptigim seylere bakabilirsiniz :)

Ayrica Wacom'un sadece mouse pad gorevi goren bir modeli var tam hatirlamiyorum. Daha ucuzdu. Yeni model trackpadlerin yaptigi seyleri yapabiliyor. Kalem algilayamiyor ama saniyorum.

Bir mighty mouse'da ben kırdım dün gece itibariyle :) Ne kadar çileden çıkarıyor insanı.Ne icatmış kardeşim.Ama bu magic mouse güzel gibi.

Uslanmayan Apple fanatikleri :D

E-bay'de Magic mouse shipping dahil 110$ civarinda. Biraz daha gecerse herhalde yeni klavye ile birlikte 160$'a filan gelir. Bir de bluetooth unitesi getirtirsem 200$'a kablosuz bir cozum bulabilirim.

Tabii deger mi orasi ayri mesele.

Çok güzelmiş. Ben arada dalıp, bendeki Wacom'a touchpad muamelesi yapıyorum. Kapı duvar tabii benimkisi, elden anlamıyor. :)

Bu model ile, Ableton kullanmak çok keyifli olabilir.

Bu arada bu magic mouse üzerinde malesef Expose yapmak için mighty mouse'da bulunan tuşlar yokmuş :? Dün wireless aliminyum olan klavyeden aldım, magic mouse'u bekleyeyim diyordum ama bu durumda almam çünkü en çok kullandığım özellik herhalde.

Ekran üstünde yapılabileceğinide biliyorum ama mouse ile çok rahat oluyor. Ucuza wireless mighty mouse bulursam herhalde bu durumda ondan alacağım.

Bu arada 25 liraya bir bluetooth vericisi aldım (USB olanlardan) taktım ve çalıştı. Ne cd ne bir şey. Öyle modülle filan uğraşmaya gerek yok yani ihtiyacı olanlar için iyi bir çözüm.

Geri