[Eski] yeni imac rme fireface 400 ü tanımıyor ??

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Harun

Yeni üye
rme fireface 400 kartımı yeni model imac'e tanıtamadım.. rme firması sorunun yeni maclerdeki firewire soketten oldugunu iddia ediyor ve firewire çoklayıcı yada harddisk üzerinden bağlantı ile sorun çözülebilir diyor.mac ise bizde böyle bir sorun yok diyor. kartımı hala tanıtamadım..?? konu hakkında bilgisi olan varmı??

çözüm olur mu acaba

hard disk bağlantısı çözüm olur mu acaba.. yada firewire hub iş görür mü?? rme'den öyle bir tavsiyede bulundular ama denemeden masraf yapmak istemedim..

Agere chipset'in olayı sanırım. Bir çok uyumsuzluğa yol açıyor. Önceleri TI kullanılıyordu ve sorunsuzdu.

acaba bağlantıyla iliğili değilde cihpsetle alakalı olabilirmi.. yani digi02 yi bağladım o çalıştı.. anlam veremiyorum.. rme'nin üzerindeki yazılımı da değiştirmeye çalışıyorum belki öyle çözerim.

Apple son donem cikarttigi urunlerinde firewire chipset ini (Texas Instruments) degistirdigi icin RME ile ilgili bir cok sikinti yasaniyor. Hub veya HD uzerinden baglanti yapmayi denersen bu problemin buyuk bir ihtimalle cozulur.

Geri