Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
chopinx1x Tarih: Cmt Ağu 16, 2008 12:34 am Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
sequencer dan bilgisayara song veya paterde kayıt yaparken sadece voice sesleri var perform u göremiyorum .performdaki sesleri bilgisayara kaydedilmiyormu acaba yardım eden varsa SOS...
hammond' Alıntı:ac2ronay,
Ben de 1.5 yıldır Mo6 kullanıcısıyım ama hala bir sürü özelliğini bilmiyorum. Aletin belki de %5'ini falan kullanıyorumdur. Daha çok aranjenin içine audio olarak kullandığım (brass - rhodes ve piyano gibi tonları) Mo 6'dan aynen alıyorum. Özellikle nasıl ses yazıldığını çok merak ediyorum. Yani hazır bir sesi effectlerle oynayıp karakterini değiştirmeyi biliyorum ama kendime ait lead bir solo tonu nasıl elde ederim bilmiyorum.
Bunu anlatırsan çok sevinirim. Ayrıca kendi yazdığın sesleri duymayı da çok isterim.
tşk ederim ama bu program çalışmıyor demo versiyonu
chopinx1x' Alıntı:sequencer dan bilgisayara song veya paterde kayıt yaparken sadece voice sesleri var perform u göremiyorum .performdaki sesleri bilgisayara kaydedilmiyormu acaba yardım eden varsa SOS...
Temucin' Alıntı:Perform sesleri elbette kaydedebilirsin yalniz Cubase kullanman sartiyla cunku Cubase uzerinden sana yardim edebilirim ancak...