[Eski] Yamaha mm6 aldım.Birkaç sorum olacak?Yardım edermisiniz?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

jordanrudess

Yeni üye
Merhabalar.Sonunda mm6 yı alabildim.Aletin tüm özelliklerini sonuna kadar kullanmak istiyorum.Sesler hoşuma gitti çok kötü değiller birkaç ses dışında.
Yanında verilen cubase e aleti tanıtamadım.MİDİ device kısmında mm6 seçeneği yok?Orada hangi seçeneği seçmeliyim? Şimdiden teşekkürler...

Aleti pluginlerle mi kullanmak istiyorsun ? Yoksa sesleri falan güzel demişsin de, o yüzden sorma gereği duydum. Seslerini de mi kullamak istiyorsun ?

Çok Teşekkür Ederim. :D .

Eğer aleti sadece MIDI klavye olarak kullanmaktan bahsediyosan bu dediğin işlemi yapmana gerek yok. Zaten taktığın anda otomatik algılaması lazım.

Eğer bahsettiğin şey bu klavyeyi bir VSTi gibi kullanmaksa -ki benim bildiğim kadarıyla aletin böyle bi fonksiyonu yok- Yamaha'nın sitesinde eminim bununla ilgili açıklama vardır.

Güle güle kullanman dileğiyle.

Cihazın ( Aletin ) Böyle bir özelliği varsa da, Cubase SX 3.1' i kullanarak gayet başarılı bir performans sahibi olabilirsin. Gerekli bilgi burada ( Forumda ) Mevcuttur. Kolay Gelsin.

Çok Teşekkür Ederim. :D .

jordanrudess' Alıntı:
Kendi seslerini kullanmak istiyorum..Ben de teşekkür ederim

Bunun için ses kartının midi out çıkışından çıkıp klavyenin midi in girişine midi kablosu ile bağlantı yapıp Cubase'de oluşturacağın midi kanalında da midi out'u ses kartının midi outuna yönlendirebilirsin. Daha sonra yazdığın midileri audio kanalına istediğin sesle çaldırabilirsin.

Geri