[Eski] yakin mekanlardakiler birbirimizi taniyalim-kaynasalim...

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

--- editle gelen baslik notu---
Baska baslıkta vuku bulmus muhabbeti böldüm arkadaslar, burada yakın mekanlarda oturan müzisyen insanlar bulussun kaynassın, birbirini tanısın. Birinin aradıgı eleman olur, eleman ara' dan bulamaz, oysaki bir bakar baska bir tanıdık öyle bir adamı bulur getirir onun ayagına... Aynı sehirlerde oturanlar kaynassın, jam session yapsın, oturup cekirdek citlesin vs...
---------------------------------

Aaa evet, yani takım değil ama masterim sırasında(hala devam ediyor) o konuda baya calisma yapmıstık. :D Ah Hasip hoca ah, uluslararası exlibris sergisi icin afişim bölümde birinci seçildi, yetiştiremedim o sıralar herşeyini, uygulatmadı. :lol: Cok severim, cok iyi niyetli ve caliskan biri, her ne kadar arada görüş farklılıkları olsa da. :) Siz nereden tanışıyorsunuz? :)

Aayyy kasıldım cok fena ahaha, yakalandık, Ergen soyadında hoca var mıydı hatırlamaya calısıyorum, utandım simdi(bölümdeki herkesi tanımıyorum secili dersler aldıgımdan) :D Hatırlamayabilir cogu kişi o yüzden. :)

İlk moderatorluk olayımı yapıp baslıgı böleyim, deneme olur, buraya yazacak olanlar "ohoo sunlara bak herifler alakasız konuda geyiğin dibine vurmus" demesin. Dost eş muhabbet geyiği icin ayrı bir yer hos olur hem.
:D

Elif hoca mı? :D Aratıp buldum simdi hatırladım. :D O benim yüzümü hatırlar ancak sanırım, demek o sanslı damat sizdiniz. :p

Ankara' da oturanlar yazsın buraya, bir ara Müziktek Ankara olarak tanısırız, birlikte belki bilgi alısverisi yaparız hatta calarız. ;)

Ankara'dan ben varım. Ama sanırım müziktek ekibine göre hem yaş olarak hemde bilgi olarak biraz ufak kalıyorum. Eğer beni yanına çırak olarak alıcak varsa seve seve gelirim ben :)

Selçuk aynı başlığı ben de açtım hatta benim yazılarım nerede diye düşünüyordum. Biliyorum ki artık adminsin. Birleştirsen yazılarımızı diyorum..

Rockerscan,

Diğer tarafta güzel bir baslik acmissin, ekipmanları ve efektleri sorup merak eden bir cok amatör arkadas icin İstanbul' da bir atölye fikri seninki anladıgım kadarıyla, ki yararlı olur bence, burada anlatmakla zor oluyor gercekten. Bence o baslik ayrıca kalsın. Forum olgunluga eriştikce bu arkadasları oraya yönlendiririz, sayı uygun olunca toplu bir atolye yapılır.

Burada hani herkes birbirini tanısın kaynassın diye actık baslıgı, sadece müzikle ilgilenenler buraya bakmayabilir, senin basligin altına bakanlar da geyik muhabbeti görmek istemeyebilir.

Ne dersin? Ben mi yanlıs anladım acaba?

süpersin awa.. amaç samimiyet ve sıcaklıktı orda. Bunu hissedenler gelsin görelim neler yapabileceğiz ne kadar faydalı olur.

Geyik başlığı sanan varsa kelime yazmasın zaten onlar uzakta dursun istediğim bu:))
Biz bize yeteriz tevazu maraz doğurmadığı sürece.
yeterki arkadaş nasıl ouyorda ... diye olaya girelim sade basit ve samimi
O KADAR..

Teşekkürler..

Selam'un Aleykum arkadaslar.

Cidden bizim bu forum hadisesi biraz daha hizlanip biraz daha yakinlassa ne iyi olur diye dusunurum.

Ugh!

B

Ankara'dan ben de varım :) ben de yaş olarak olmasa da bilgi/deneyim olarak çömez sayılırım, herkese selamlar.

Bende gelcem bende gelcem banane... Her ne kadar teknik hakkımda bilgim olmasa da ( :p )... hos başlığa yazanların neredeyse hepsini tanıyorum ama olsun... Kaynaşmak lazım tabii ki ;)

Ben de Ankara'dan, adım Murat.... Tabii bir Ankara'lı genç karakteristik özelliği olarak; öğrenci, müzik ve teknik konulara meraklı, fakat çömez...
Saygılar 8)

Her yaşın kendine has güzelliği var. Durumumdan memnunum aslında bakmayın. Ankara'da çok buluşmay akatıldım. İstanbulda'da birkaç tane. Keyifli oluyor. O zaman yaşın da bir önemi kalmıyor. Kimin kimden ne öğreneceği belli olmaz.

Geri