[Eski] XP Service Pack 3

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BeatMaster

Yeni üye
Arkadaşlar SP3 ü kullanan varmı nedir ne değildir?

Artıları ve eksileri ile değerlendirelim.

Kurmaya değermi bir iki yerde okuyup hatırladığım kadarıyla güvenlik amaçlı bir servis paketi hazırlanmış.

sp3, diğer s-packlerden farklı olarak yenilikler yerine bugüne kadar çıkmış tüm updatelerin toplanmış bir paketi.

Microsoft un Windows xp den beklentisini göz önünde bulundurursak, sp3 ten bir şey beklemek doğru olmaz.

Olmayacaklar; (ki benim için gerisi hikaye)

1-DX 10 olmayacak
2-3 GB üstü ram desteği olmayacak

(**Yukarıda yazdıklarımı sp3 içine koysalardı zaten vista satamazlardı)

Sonuç: Bugüne kadar yapılmış tüm güvenlik güncellemeleri + birkaç yeni güvenlik güncellemesi

Ancak bugünlere denk gelen diğer bir güncellemede vista sp1.Visya sp1, vistanın bir çok hantallığını ve problemlerini çözüyor.

Abi zaten şuan alan yoktur sanırım vista varmıdır yoksa :shock:

Ance yeni pc alanlara kurulu ittiriyorlar bu işletim sistemini.

Evet çıkmış ama yüklemeyi yapamadım. Sanırım sp3 ingilizce versiyonu için. Ama oda olamaz. Kafam karıştı. Bende sp2 yüklü ürün bulunamadı gibisinden bir uyarı veriyor.

BeatMaster' Alıntı:
Nebukenazar sanırım çıkmış tam bende anlayamadım ama linkte açıklayıcı birşeyler olabilir.

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=tr

İlgili linkteki dosya office service pack.Windows ile ilgilisi yok.Zaten boyutu 17MB.Xp sp3 500MB fazla bir dosya.

Şuanda sadece ingilizce olarak çıktı.Yakında Türkçesi de çıkar.Bugünlerde windows update sitesinden indirilebilir olacak (r3 beta sürümü uzun zamandan beri indirilebilir durumda)

İlk notumda da belirttiğim gibi sp3 sp2 + sp2 den sonra çıkan güncellemelerdir.Ekstra bir kaç güncelleme haricinde bir olayı yok. (yükledim denedim gördüm)

Birde 58 mb. lık bir dosya var. Bu işletim sistemiyle ilgili. Korkarım ki çıkmış. Sadece güncelleştirmeler bunlar. Ve sp3 sürümü sp1+sp2+ sp2 günceleştirmelerinden oluşuyor. Şu an sp2 kullandıgımıza göre sp2 güncelleştirmelerini adamlar veriyor. Sp3 yapıyoruz yani. E öylede demişler zaten sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri