Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
synthman' Alıntı:Ameliyat operasyonundan sonra sesin kısmen düzelebileceğini söylemişsiniz; peki ses dinlendirme, terapi vs... gibi metotlarla nodülün tamamen ortadan kalkması mümkün müdür? Yani ses tellerinde bir kez nodül oluştukdan sonra, ameliyat olmadan sadece ses dinlendirerek, terapi yolu ile nodülleri yok edip tekrar eski sesimize kavuşmamız söz konusu mudur? Yoksa birkez nodül oluşursa sesimizi eski formuna kavuşturmamız mümkün değil midir? Ben çok evhamlı birisiyim de...![]()
Ebenezer' Alıntı:Tutup bir Nothing Else Matters'i sole çekemezsin mesela imkansız bu. Haa çekersin ama tüm orjinal gitar partilerini atarak çekersin.
tunca' Alıntı:bugün milliyet gazetesinde,bir yazı okudum.fazıl say,bir falcıyı keşfetmiş yani sesinive bilkent koro ve şan bölümüne girmiş bahsi geçen kişi,adamın özelliği ses tellerinin uzunluğu normalden 3 kat daha uzun olması,bu sayede ses genişliği inanılmaz bir boyutta diye yazılmış yazıda. yani bas da,soprano registrıda söyleyebiliyormuş.şaştım kaldım tabi.neler oluyor hayatta
![]()
petsise' Alıntı:tunca' Alıntı:bugün milliyet gazetesinde,bir yazı okudum.fazıl say,bir falcıyı keşfetmiş yani sesinive bilkent koro ve şan bölümüne girmiş bahsi geçen kişi,adamın özelliği ses tellerinin uzunluğu normalden 3 kat daha uzun olması,bu sayede ses genişliği inanılmaz bir boyutta diye yazılmış yazıda. yani bas da,soprano registrıda söyleyebiliyormuş.şaştım kaldım tabi.neler oluyor hayatta
![]()
1.sayfada gördüm bu yazıyı. Tesadüfen, eskileri karıştırırken... Bu falcı şimdi Cem Adrian mı?