[Eski] Virus TI Soundbank!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Temucin

Yeni üye
Arkadaslar herkese selamlar saygilar,

Internette gezinirken Access in sitesinde Sounds and Patches adli bir bolume denk geldim.

Koprusu: http://www.access-music.de/download...bu ses bankalarini ne sekilde yukleyebiliriz?

Sanırım konuda bir hata oluştu. Konuyu açtığımda yazılar görünüyordü. Sonrasında hata oluşmuş.

O yüzden tekrar yazıyorum.

Access Virus TI' ın üzerine sesbankası yükleyebiliyor muyuz? Eğer ki yükleyebiliyorsak bunu ne şekilde yapıyoruz? Ayrıca geçenlerde Access' ın sitesinde dolaşırken ''Sounds and patches'' adlı bir bölüm dikkatimi çekti. Çeşitli downloadlar konulmuş. Sorum ise acaba burada bulunan downloadlar içinde ücretsiz ses banklarıda mevcut mu? Değilse de bunlar ne işe yarıyor? Gerçi ben birkaç tanesini indirip yükledim fakat herhangi bir değişiklik olmadı yada bana öyle geldi.

Hazır tekrar yazmışken son olarakta cihazı satın aldığım kişi 3 ayda bir Access' ın kendisini update ettiğini söylemişti. 3 hafta öncede dediği gibi cihaz kendisini update etti. (Update Access' ın VST programını kurarken gerçekleşti) 2 gün önce bilgisayarıma format attım. Malum Access' ın VST programını tekrar kurdum fakat program aradan 3 hafta geçmesine rağmen kendini tekrar aynı sürümü ile update etti. Sorum ise acaba bu olay bir sorun teşkil eder mi?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Temuçin,

Update yeni işletim sistemi sürümü olduğu zaman oluyor 3 ayda bir diye bir perioda bağlamış değiller bunu.

Access sitesinde dediğin gibi ses bankaları mevcut. Bunların bazıları midi dosyaları halinde bazıları ise install edilir durumda.

Senin yapacağın midi dosyalarını bilgisayarındaki access klasörüne atmak. Genelde Documents and settings içinde oluyor.

Yüklediğimiz ses bankalarını sadece VSTİ modunda mı kullanmak zorundayız. Örneğin ben yüklediğim ses bankalarını cihazı bilgisayarım olmadan da kullnmak istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Seçtiğin preseti user bankalarına sürükle Temuçin. RAM olan bankalara.

Bundan sonra benim bankaya da 2-3 kuruş sürüklersin artık. Online destek sağlıyoruz şahsa özel. :)

Elbette banka hesap numarınızı yazarsanız neden olmasın :) Eminim bu parayıda yeni Access' lar için harcayacaksınız.

Bu arada ROM olan bankaları buldum fakat RAM olan bankaları bulamadım. Sakın bu dediğiniz ROM olmasın.

Hayır RAM. ROM bankaları değiştiremezsin zaten. Nasıl bulamadın RAM bankaları anlamadım. RAM A, RAM B şeklinde gidiyor. Browser'da görmen lazım.

Access sitesindeki tüm ses bankaları ücretsiz olarak indirilip kullanılabiliyor. Ben tümünü indirip denedim; hepsi olmasa da çoğu çok güzel hazırlanmış bankalar. Ayrıca yurtdışından bir CD dolusu ses bankası getirttim; çok güzel bankalar mevcut. Paylaşıma açığım ;) Yaşasın Virus kardeşliği :)

Geri