Arkadaşlar elimde Triton Le61 var. Bu aleti birine sattım gibi, haber gelecekti eğer gelirse bugün-yarın alır... Şimdi konu şudur :
Oldum olası (çok körü körüne bir düşünce belki ama) elimden motif es 6 geçmesine rağmen triton classic sahibi olmayı çok isterim (ama dikkat, stüdyo yada extreme değil
)... Şu anda da bir tane triton classic buldum ve onu alacağım. Aklıma takılan ilk konu triton classic'in triton le'den bir eksiği varmı? varsa nelerdir?... Tarih olarak daha eski bir alet olması beni biraz düşündürüyor da... Le'ye göre eski bir teknoloji midir yoksa hiç bir eksisi yokmudur?...
Sahnede sampling sesler kullanmak istiyorum, bu alete sampling board almak yerine triton classic almak daha mantıklı geldi.... Bu aletin sampling ile ilgili görüşlerinizi benimle paylaşır mısınız? internetten araştırdım ama birilerinden yorum almak daha iyi bence....
Elimde çok eski bilgisayarımdan kalma EDO ramlar var... Bunları Triton'da değerlendire bilirmiyim?
Birde triton classicte sample kullanmak için SCSI disk mi almam gerekiyor?
Son olarak çok oldum ama
bana triton classic, studio ve extreme ile aklınıza gelen özellikleri karşılaştırırmısınız (yani şunun şuyu bundan daha iyi gibi)...
Şimdiden çok teşekkürler....
Oldum olası (çok körü körüne bir düşünce belki ama) elimden motif es 6 geçmesine rağmen triton classic sahibi olmayı çok isterim (ama dikkat, stüdyo yada extreme değil
Sahnede sampling sesler kullanmak istiyorum, bu alete sampling board almak yerine triton classic almak daha mantıklı geldi.... Bu aletin sampling ile ilgili görüşlerinizi benimle paylaşır mısınız? internetten araştırdım ama birilerinden yorum almak daha iyi bence....
Elimde çok eski bilgisayarımdan kalma EDO ramlar var... Bunları Triton'da değerlendire bilirmiyim?
Birde triton classicte sample kullanmak için SCSI disk mi almam gerekiyor?
Son olarak çok oldum ama
Şimdiden çok teşekkürler....