[Eski] Taşınır HD de hata penceresi...

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BeatMaster

Yeni üye
Arkadaşlar bu olay yoktu uzun zamandır iki gündür patlak verir oldu. Taşınır hardiskimi takıp içine açacağım zaman bu hatayı veriyor.

Ama çalışıyor.
adsznh7.jpg

Emre,
virus kaynakli bir problem olabilir.
Gittigim her studyoda flash disklerden veya harici harddisklerden bulasmis
yuzlerce virusun ve truva atinin cirit attigi sistemlerle karsilasiyorum.

Bilgisayarini gozden gecirmek icin Kaspersky nin offline olarak kullanabilecegin ucretsiz virus temizleme paketini kullanabilirsin.

http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/ (en yeni tarihli dosyayi indir)

Veya ucretsiz Avira Antivir Personel i tercih edebilirsin.
http://www.free-av.com/en/download/1/av ... virus.html

Kolay gelsin!

Evet işte bu çok büyük bir problem abartısız söylüyorum bilgisayarımı yeniden kurup, proglramları yükleyip optimize etmem tam bir gündüzümü pc başında harcamama neden olmakta.

Heleki stüdyo bilgisayarımda net yok zaten ama flash disk belası var :!:

Yine temiz bi sistem kurmalı.

Peki artık kurtuluşum yok dün virüs ü buldum ve program sözde temizledi ama pencereler halen açılmakta.

Sistemim C de kurulu oysa benim D den alacağım çok çok önemli olan 2 dvd lik müzik çalışmalarım var ben bu klasörü iyice tarayıp DVD ye çeksem virüsler bir şekilde bulaşırmı çünkü yeni bir sistem kurup tüm pc yi formatlayıp yeniden yükleyecem çalışmaları.

- Temiz sistemede bulaşırmı bu lanet virüs :?:

Mesela şimdi external hd mi biçimlendirip çıkardım sonra takıyorum otomatik kullan pencere açıldığında üstünde simgesi olmayan program çalıştır exe dosyası var ne programı yahu. Ondan sonra hd nin içine giriyor ve yine üstteki uyarı penceresi çıkmakta. Biçimlendirerektemi temizleyememişim yoksa virüs tüm veri yollarını elegeçirip ilk bağlantıda kendini dağıtmaktamı :?:

Evet

Bence bilgilerini Dvd ye yaz ve etrafinda mac kullanan varsa
mac e tak virus varsa oylece durup sana bakar :D
bilgileri mac e aktar virusleri cope at ve yeni den Dvd ye yaz.

nod 32 ile tara autorun virüslerini döver o, kaspersky ve digerleri pasif kalıyor autorun virüslerinde

caci' Alıntı:
Evet

Bence bilgilerini Dvd ye yaz ve etrafinda mac kullanan varsa
mac e tak virus varsa oylece durup sana bakar :D
bilgileri mac e aktar virusleri cope at ve yeni den Dvd ye yaz.

Alemsin abi :lol:

Problemimi çözdüm ne kapersky ne avg hiç biri ile net çözüm alamadım en iyisi Octamed in önerdiği oldu.

Octamed' Alıntı:
Veya ucretsiz Avira Antivir Personel i tercih edebilirsin.
http://www.free-av.com/en/download/1/av ... virus.html

Kolay gelsin!

BeatMaster' Alıntı:
Ama sonuç olarak formattıda attım :lol:

Virus dosyasının temizlenmesi yetmez.Autorun.inf dosyasıda kalır klasörde.Bu flash disklerin açılamaması sorunu bundan kaynaklanır.Gizli dosyaları vede sistem dosyaları gösterir hale getirdikten sonra flash diskin içindeki tüm bilmediğin karakterdeki dosyayı sil(autorun dosyasınıda).Sonra reset at problemin düzelir.Düzelmezse birkaç registry ayarı var onlarıda veririm, şimdi ezberimde değil.

Kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri