Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
bulent_biyikoglu' Alıntı:Ya gencler bu arada fabrika seslerle ilgili yorumlar gelmeye basladi, millet bayiliyor Umit'in seslerine. Hocam super is cikardin buradan bir kere daha tesekkur ediyorum herkesin huzurunda! :aynen:
insigna' Alıntı:Sağolun Metin bey.
KVR'deki genel KV331 alanı şurası
Varolan başlıklar işinizi görmüyorsa yeni başlık açabilirsiniz.
insigna' Alıntı:Bülent bu arada bu seslerin demosu 55 dk. fln olacak sanırım. Ne yapsam yol yakınken vazgeçip Erol Köse'yi mi arasam? Sanırım albüm daha mantıklı olacak löl :shock:
ONLYtheSTRONGsurvive' Alıntı:Birkaç gün evvel .109 versiyonunu indirmiştim. Bugün .111'e update etmek istedim ama indirdiğim zip dosyasından yine 109 çıktı, kavuşamadım Insigna'nın presetlerineNerede hata yapıyorum?
Metin' Alıntı:Tamamdır, sağ olun Ümit Bey... Lakin şöyle bir durum var, eğer "attributes" sütununda hiçbir şey seçili değilse, ancak o zaman görünüyor benim preset...
Metin' Alıntı:Bir de kaydederken nasıl bir işlemle, 2,5 ya da 2.0'ın seslerine dahil oluyorlar? Neye dikkat ederek kaydediyoruz?
bulent_biyikoglu' Alıntı:ONLYtheSTRONGsurvive' Alıntı:Birkaç gün evvel .109 versiyonunu indirmiştim. Bugün .111'e update etmek istedim ama indirdiğim zip dosyasından yine 109 çıktı, kavuşamadım Insigna'nın presetlerineNerede hata yapıyorum?
Mac mi?