[Eski] SynthMaster 2.5 Çıktı, artık global "tanıtım" zamanı!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Re: SynthMaster 2.5 : Geldi gelecek

Siz de sağolun.

Kesinlikle yanlış anlaşılmadı bilakis amacımıza ulaştığımız için mutlu bile olduk :)

Ya gencler bu arada fabrika seslerle ilgili yorumlar gelmeye basladi, millet bayiliyor Umit'in seslerine. Hocam super is cikardin buradan bir kere daha tesekkur ediyorum herkesin huzurunda! :aynen:

Evet, o konuda da ikinci tebrik benden... Ciddi bir emek var, seslerin tümü esaslı bir duruşa sahip.

Programı kurcalamaktan, seslerin uyumunu test edemedim daha, ona da bakalım...

Emeği geçen herkese bir daha teşekkürler...

(Bu arada KVR'de, SM yardım başlığını nereye açacağız yahu :) SM veya KV331 ile ilgili genel bir forum göremedim. Alakalı yer şurası mı? http://www.kvraudio.com/forum/viewforum.php?f=1 )

bulent_biyikoglu' Alıntı:
Ya gencler bu arada fabrika seslerle ilgili yorumlar gelmeye basladi, millet bayiliyor Umit'in seslerine. Hocam super is cikardin buradan bir kere daha tesekkur ediyorum herkesin huzurunda! :aynen:

Rica ederim hocam, projeye bir nebze katkımız olduysa ne mutlu. Biz işin tutku tarafındayız, herşey 'bizim' için..

Bülent bu arada bu seslerin demosu 55 dk. fln olacak sanırım. Ne yapsam yol yakınken vazgeçip Erol Köse'yi mi arasam? Sanırım albüm daha mantıklı olacak löl :shock:

insigna' Alıntı:
Bülent bu arada bu seslerin demosu 55 dk. fln olacak sanırım. Ne yapsam yol yakınken vazgeçip Erol Köse'yi mi arasam? Sanırım albüm daha mantıklı olacak löl :shock:

WOW :shock:

Nasi yani?

Abi arayalim tabi, icabinda Ozan'i da arayalim hemen :aynen:

Re: SynthMaster 2.5 Geldi! (valla billa :)

Birkaç gün evvel .109 versiyonunu indirmiştim. Bugün .111'e update etmek istedim ama indirdiğim zip dosyasından yine 109 çıktı, kavuşamadım Insigna'nın presetlerine :( Nerede hata yapıyorum?

ONLYtheSTRONGsurvive' Alıntı:
Birkaç gün evvel .109 versiyonunu indirmiştim. Bugün .111'e update etmek istedim ama indirdiğim zip dosyasından yine 109 çıktı, kavuşamadım Insigna'nın presetlerine :( Nerede hata yapıyorum?

Mac mi?

Ben KVR forumuna konumu açtım, yardım bekliyorum :twisted:

http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?p=4681767#4681767

Sorunu cidden yaşadığım için burdan da sorayım, ordaki lise müfredatı dahilindeki İngilizce'den pek bir şey anlamayabilirsiniz :)

Oluşturduğum sesleri, oluşan, "Metin at Muziktek" isimli klasörde, "Bilgisayarım"dan açınca görüyorum, ama SM'nin "Browser" penceresinden "Metin at Muziktek" klasörüne tıklayınca, bir şey görüntülenmiyor.

VST klasörüm E diskinde ayrıca "Metin at Müziktek" klasörü dışında, SM'nin "Browser"ında, başka hiçbir şey seçili değil... Sadece onu seçiyorum ve diğer tüm seçenekleri kaldırıyorum, yine de boş görünüyor.

Edit: Şu Gearslutz'a da giremedim bir türlü. Bildiğim tüm mail adreslerimi, şifremi anımsatması için yazdım, ama olmadı... Sonra yeni kayıt yapayım dedim, verdiği mesaj şu: Sorry, but we don't allow registration from behind proxy servers. If you think this message is in error, please contact support.

Selam

SM'ın 'Preset' sekmesi altında 'attributes' sütununa dikkatinizi çekerim. Fotoda da görüleceği üzere eğer buradaki 'version 2.5' seçili değilse sesleri göremezsiniz. Kaydederken buna dikkat ederek tekrar deneyiniz.

Not: Plug-in yolunuzun nerede olduğu önemli değil. SM her şartta sesleri 'X:\VST Klasörü\SynthMaster25\Presets' içerisine, verdiğiniz isme bir klasör oluşturarak kaydeder. (Ör: Metmete)

SMPresetErrorIssue.JPG

Tamamdır, sağ olun Ümit Bey... Lakin şöyle bir durum var, eğer "attributes" sütununda hiçbir şey seçili değilse, ancak o zaman görünüyor benim preset...

Bir de kaydederken nasıl bir işlemle, 2,5 ya da 2.0'ın seslerine dahil oluyorlar? Neye dikkat ederek kaydediyoruz?

Metin' Alıntı:
Tamamdır, sağ olun Ümit Bey... Lakin şöyle bir durum var, eğer "attributes" sütununda hiçbir şey seçili değilse, ancak o zaman görünüyor benim preset...

SM muhtemelen sesi kaydederken hiçbirşey seçmediğiniz için, sesi gösterirken de aynı şartların oluşmasını bekliyor.

Metin' Alıntı:
Bir de kaydederken nasıl bir işlemle, 2,5 ya da 2.0'ın seslerine dahil oluyorlar? Neye dikkat ederek kaydediyoruz?

Siz ona takılmayın. Eski versiyonda var olan seslere arşiv niteliği kazandırıldığı için gizlendi. Bu özniteliğin amacı -versiyonlara göre- yeni sesler ile eski sesleri ayırmak. Şu andan itibaren hazırlayacağınız tüm sesler 'version 2.5' olmalı. (Tabi ki 3.0 ve ötesi çıkıncaya dek)

Geri