[Eski] studiomaster jx18sa

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

piynst

Yeni üye
studiomaster markası hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. Özellikle aktif bas ve 15'' aktif kabinler hakkında. Yorumlarınız benim için değerlidir.Teşekkürler

Bende mikser üreten bir marka olarak tanıyordum. Bir sitede 2.el 18 '' aktif sub bas'ları, aktif 15'' ler ve pasif kuleleri var. Fiyatlar makul gibi ancak endişelerim var. Siz profesyonellerin fikri ya da bilgisi olabileceğini düşündüm.

Ben kullandım bir çok modelini. Bütçe çok kısıtlıysa , behringer den biraz daha iyi bir şey lazımsa tamam ama daha fazlasını aramak akıllıca olmaz. Uzak doğunun ucuz mallarından başka bir şey değil açıkçası.Zaten kaliteli olsa o fiyata olur mu?

aktif olanlar ile ilgili olarak sorduğunuzdan dolayı şunu söyleyeyim,cihazın,bence en önemli kriteri amfi katının ısısı yükseldiğinde hoparlörün ne gibi kabuslar gördüğü.noname diyebilinecek marka olduğundan dolayı fiyat cazip geliyor sanırım ancak (ki bilmiyorum) işin ortasında kendini korumaya alırsa durum vahim olur.Yada distortion sürekli bir hal alırsa da çok sıkıntı çekersiniz. eğer seçiminizi bu markadan yana yapacaksanız pasif modelleri ile yine aynı dükkandan seçeceğiniz amfi ile sürün derim. bu benim şahsi fikrim.

Merhaba aslında Studiomaster markası fiyat performans olarak değerlendirildiğinde bence başarılıdır iş görmesi konusunda, ciddi soundlar beklememek gerekli, ısı konusunda burak_hoslar' ın da dediği gibi çok fazla yüklenmemek gerekli sorun çıkartıp sıkıntıya sokabilr program ortasında. Düşük bütçeli ve küçük işletmelerde tercih edilebilir diye düşünüyorum.

Geri