Mahcem' Alıntı:
semih_ulus' Alıntı:
Sayın Özgür Çakıcı. Balanslı tanımını ben çıkarmadım. Bu gerçek bir bağlantı türüdür ve balansız bağlantıya göre çok daha iyi sonuç verir. Yani + ve - ile bağlamak ayrı (sizin söylediğiniz) [şase "+" "-"] bağlamak ayrıdır.
Konnektörleri satın aldığım sitede 4 pin speakon seçeneği vardı. Ne işe yaradığını sorduğumda balanslı olduğunu ve tüm yolların kullanıldığını söylemişti. Ben şimdi bunun bağlantısının nasıl yapılacağını araştırıyorum.
Heh be kardeşim. Hem bilmediğini itiraf etmek, hem de "gerçek bir bağlantı türüdür ve balansız bağlantıya göre çok daha iyi sonuç verir" diye bilgiçlik taslamak????
Özgür'ün yazısında "[şase "+" "-"] bağlantısına referansı nerede okudunuz? Ben defalarca okudum, öyle bir çıkarım yapamadım oradan.
Balanslı hoparlör nasıl bağlıyormuş, sorun o satın aldığınız siteye aktarın da bir bilelim...
:roll:
M.
Eh be mahçem bey. Bende sizi bilinçli biri sanırdım. Yanılmışım ama olsun insan zamanla öğreniyor işte.
Özgürün yazısını defalarca okumuşsunuz ama benim dediğimle ne alakası olduğunu anlamamışsınız. Vay halinize vay.
ben sizin için ekrana getireyim:
ozgurcakici' Alıntı:
Standart olarak +1 ve -1 kullanılır. + Canlı, - Negatif olarak kullanılır. Bazen, nadir de olsa değişik bağlantı şekli görülür. Bunun için hoparlörünüzün kullanma kılavuzuna bakın.
bence artık görün şu lanet yazıyı. Ayrıca ben bilgiçlik taslamadım. Bu konuda insan ilişkileri ve dialogları nıda bilmediğiniz ap açık ortada.
ozgurcakici' Alıntı:
Balanslı bağlantı diye bir şey hiç duymadım? Nereden çıkarttınız bunu??
dediğinde ben kendisine cevap verdim balanslı bağlantı türü vardır diye. Umarım bundan sonra forumunuzda daha dikkatli olursunuz. Anlamsız sataşmanın gereği kesinlikle yok. Ben sadece öğrenmeye çalışıyorum. Hepsi bu.