[Eski] scsi board-triton

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

leadnord

Yeni üye
piyasada ne kadar zormuş bunları bulmak, istanbul da bile "internette vardır" şeklinde cevaplar, alıyoruz.

acaba şart mı board un "korg exb-scsi " yani orjinal olması, birde fiyatları konusunda bilgisi olanlar varsa, kısacası bu board hakkında,
sevinirim...

teşekkür ederim, fakat demek istediğim bu değil di, tümüyle tr piyasası içerisinde, özellikle kullanan..

leadnord' Alıntı:
acaba şart mı board un "korg exb-scsi " yani orjinal olması, birde fiyatları konusunda bilgisi olanlar varsa, kısacası bu board hakkında,
sevinirim...

Evet maalesef orijinal olması gerekiyo zira bu ürünü KORG'dan başka yapan yok.. Türkiye'deki fiyatının 450 Euro civarında olması gerekiyor. (Öyle hatırlıyorum birkaç ay önce sormuştum KORG Türkiye'ye)

Amerika fiyatları konusunda fikrin olsun aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.

http://www.zzounds.com/item--KOREXBSMPL

Kolay gelsin :D

fiyat konusunda net bir bilgim olmasa da korg tr ve le' nin exb smpl kartı ( hem sampling hem scsi desteği sağlar ) 200€ civarı satılıyor türkiyede.. 450€ biraz yüksek bi fiyat gibi geldi bana.. tabii dediğim gibi net bir bilgim yok sözkonusu kart konusunda..

alpay sormuşsunuz, classic,
birde scsi ler için 8 adet ID numarası olduğunu okudum bu arada sizin dediğiniz de mi bu numara,

450 € yanlışınız olabilir, chimerax, sanırım tr almıştın, (karma iyiydi, efsane yapacaktık onu:) yorumlarını da kullanıcı olarak yazabilirsin aslında,

classic de sampling özelliği için boarda gerek yok, sadece board harici medya hesabı, sample ların boyutu açısından bana faydası olacak (örn 15mb.lik bir grand piano sample ını disketten atamassın) fakat güzelliği alet kapanana kadar mı sürecek, her defasında, aslında her türlü offical olmayan bilgi ihtiyacındayım,

doğru yol sanırım yine "ebay"

exb-smpl boardu sadece fiyat konusunda aynı markanın benzer bir örneği üzerinden karşılaştırma yapmak amacıyla vermiştim..
ayrıca classic'te onboard sampling varsa tr'nin de sd kart desteği var .. hodrimeydan leadnord ;)

Geri