Merhaba,
İlk önce şunu söylemem lazım, condenser yada dynamic mikrofon kullanmak, sahnenin elverişli olup olmamasıyla çok doğru orantılıdır. Eğer basık, küçük, akustik özellikleri yerlerde sürünen bir bar clup vs. sahnesi için konuşuyorsan pek tavsiye etmem. Sonra, yaptğın müzik türü ilede alakası vardır. Yani gayet yumuşak, soft, piano çalan bir orkestra ile "Ambiance" müzik yapıyorsa OK, o zaman tıpkı Diana Krall ın albümlerinde ki gibi, gayet yumuşak, fısıltıları net duyulan bir sound elde edersiniz doğru tonlama ile....
Ama rock müzik yapıyorsanız, condenser mikrofon çevre deki sesleri alcağı için (davulun gürültüsü, amplilerin gitar sesleri vs. ) bunlar dışarı uğultu ve yüksek şekilde yansıyacaktır.
Condenser mik. için mixerin üzerinde genelde bulunan PHANTOM denen 48V düğmesine basılarak çalışması için gerekli olan elektrik voltajı yollanır, eğer bu yoksa o zaman ayrıca bir preampli alman gerekebilir.
Condenser mik. ler için pek çok marka var tercih edebileceğin. En doğrusu kendi sesine uygun bir mikrofonu deneyerek bulman.
Yukarıda ki resimde görülen Rode mikrofondan Compel den İskender bana denemem için bir tane yollamıştı ama ben turnelerden, konserlerden filan vakit bulupda bir türlü deneyemedim (eywah İskender duymasın

)
Elle tutarken diğer mikrofonlar kadar gürültü yapar, belki biraz daha fazla olabilir, çünkü neticede elektrikle çalışıyor.
Sahnede monitörlerden eğer iyi ayarlanırsa ve doğru şekilde monitörler kullanılırsa feedback yapmaz..
Hepinize saygılar...