Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu aleti kullandım. Tek dezevantajı olarak ağırlığı diyebilirim. Ancak elimden çıkardım. Nedeni ise, MIDI üzerinden sistem yazılımını update ettim. Ancak update ettikten sonra MIDI giriş ve çıkışlarında problem yaşadım. Yani yeni yüklediğim yazılım sorunluydu. Bu sebepten rahat çalışamıyordum. Eski sistemi yükleyeyim dedim, ama MIDI özelliği artık sağlıklı çalışmadığı için de eski sistemi de yükleyemedim. Dolayısıyla tek dezevantajı ağırlığı demiştim, ama bir tane daha ekliyorum. İkinci dezavantajı, FDD, CDROM, USB ya da SCSI gibi bir arabirimi olmayışı ki en azından FDD bile olsa bu tip sorunlar yaşamamış olurdum. FDD'den disket yoluyla direk olarak yüklerdim yazılımı.
Kısacası, şahsen aleti severim. Sabit kullanacaksan, sağa sola taşımayacaksan güzel alet. Bu arada, klavyesine alışmak biraz zaman alıyor. Ama alışınca güzel.
teşekkür ederim.. alet gerçekten ağır 30 kg..tuşları benim için pek sorun olmadı,yıllardır piyano çaldığım için iyi geldi aslında..gezginde değilim,evde midi için kullanıcam..sevgiler
evet sonunda aldım!!gerçekten iyi bi alet,dediğim gibi ağır ama sesler ve efectler çok iyi,enstrümanlardan özellikle piyano sesleri çok çok iyi..bilgi olsun sevgiler