[Eski] PC den ses alırken dip gürültüsü şeklinde ses geliyor

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak_baser

Yeni üye
Merhabalar;

Ben processor ümü bilgisayarımın "audio-in" girişinden direkt olarak giriyorum ve sesi aldığımda arkada sanki dip gürültüsü varmış gibi ses geliyor.Nedenini topraklı priz kullanmadığım için ses çıkarıyor şeklinde söylediler.Ne derece doğrudur bilmiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Processor, bilgisayarınızın anakartının marka/modeli ve ses kartı olarak ne kullandığınızı belirtirseniz daha kolay yardımcı olunacağı kanaatindeyim.

Anakartım ASUS P5LD2 ve ses kartım onboard Realtek Ses Kartı.
Biliyorum aslında sağlam bir ses alacağım sistem değil ancak o gürültüyü çıkarmasa yeter şimdilik.

Processor' ü amfiye bağlayıp mikrofonla kayıt yapmayı dene bence. Yine dip ses yapacaktır ama en azından daha kolay sound yakalarsın.

Toprak hattı, ses kartı, gitarın manyetikleri, kablo ve prosesör bileşimindeki herhangi bir ya da daha fazla elemandan kaynaklanıyor olabilir. Şu anki düzenek ile dip gürültüyü çekmekten başka pek şansın yok. Bende de var aynı dava, sabrediyorum artık bakalım.

:lol: :lol:

Benimde internet bilgisayarımda garip bi problem var mouse un scroll unu harket ettirdikçe "tırt tırt" diye ses geliyo :shock:

BeatMaster' Alıntı:
:lol: :lol:

Benimde internet bilgisayarımda garip bi problem var mouse un scroll unu harket ettirdikçe "tırt tırt" diye ses geliyo :shock:

:eek: evet bu sorun bende de vardı.. hard diskten geliyor sanırım.. ama ne yaptım da geçmişti, nasıl çözmüştüm hatırlamıyorum.. :?

Evet olabilir hardiskte virüs taraması yaparken hd hızla çalışıncada gırıl gırıl sesler çıkıyor meydana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri