[Eski] PA ve Kabin arasında güç ve empedans uyumu hakkında soru

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

tuncayakyz' Alıntı:
ROMEO' Alıntı:
Amplifikatör denen aygıt çok karmaşık bir aygıt değildir. Fakat ölçülebilen verileri çok karmaşıktır. Çalışma prensiplerini anlatmak, kaliteli-kalitesiz farkını anlatmak, gücünün nerelerden geldiğini anlatmak,ölçülebilen verilerini nelerin etkilediğini anlatmak, koruma devrelerinin ne olduğunu-nasıl çalıştığını anlatmak çok basittir. Maalesef ben bu ayrıntıları bulamadım ve gereksiz bilgiler verildiğini düşündüm. Fakat bu benim kendi fikrim, birinin katılmasını beklemiyorum.

Eğer anlatması çok basit ise siz anlatın bizde okuyalım.

Biraz vakit bulunca yapacağım. Çünkü her bölümünü anlatmak için uzun yazmak lazım. Mesela damping faktörün ne olduğunu internetten bulup yazmak değil de nasıl düşük-yüksek çıktığını ve nelerden etkilendiğini anlatmak lazım diye düşünüyorum.

Gergin bi ortam yokki burada,iki kişi kendi ayrı görüşünü belirtmiş (dergideki yazıyı biri beğenmiş biri beğenmemiş),normal bir durum.En azından ben öyle düşünüyorum.:)
O yazıyı henüz görmedim ama bende ayrıntılı bilgi verilmesinden yanayım.Çünkü o kadar çok kafa yormama rağmen ben de bazı şeyleri hala tam olarak kavrayabilmiş değilim ,o yüzden konularınn uzun anlatılması güzel bişey.
Aslında konuyu başka bir bölüm adı altında daha derinlemesine geliştirsek ya.Romeo kardeş ,toplu halde hepsini değilde zaman buldukça azar azar göndersede olur,belki her konuya başka bişeyler katmak isteyenlerde olabilir.

evet zaman buldukça kısım kısım anlatmak istiyorum.Ayrıca gergin bir durum yok. Fikir ayrılıkları her yerde vardır.

Geri