[Eski] Nuendo video-audio export

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

siyahruya

Yeni üye
Selamlar, video görüntülerine muzik yazdım, hem video'yu hemde muziği beraber export etmek istiyorum, beceremedim.....Nasıl yapılacağını söylerseniz sevinirim....

saygılar

Nuendo'da video export etme olanağın yok. Sony Vegas, Adobe Premiere tarzı video editing programlarına ihtiyacın var. Veya Ableton Live, Live'da mp3 export edemiyorsun ama video export edebiliyorsun. Böyle de fantastik bir şey yapmış arkadaşlar.

Video ile Audio'yu beraber tek dosya olarak export edemesen de, video'daki sesi, Nuendo'da yaptığın düzenleme ve müzikle yer değiştirebilirsin.

replaceaudioinvideofile.png

Video eşliğinde yaptığın müziği (ya da sesi), videonun başladığı yerden export et önce. Daha sonra yukarıdaki menüden video ve ses dosyalarını seç, Nuendo o işi halletsin.
Video formatlarında dikkat edilmesi gereken bir konu da, Audio Encoding. Eğer düşünülen video çaldırma formatı özel tipte bir audio encoding istiyorsa (örneğin 224kbps vs.), video'da değiştireceğin ses dosyasını da o formatta export etmen gerekebilir (avi 16 bit wave ile çalışmaz, mpeg2 48kHz wave ister... gibi).

Geri