[Eski] Nativ Instruments Sorunu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Berk22

Yeni üye
Nativ Intsturuments kurdum kurulum sırasında filan hiç bir problem yok fakat battery 3 açıyorum ritim yazıyorum yarım bır sure sonra ses gelmemeye baslıyor sorun sadece yenı bı battery 3 acıp yazdıgım mıdılerı oraya transfer edince düzeliyor bir fikri olan varmıdır veya aynı sorunu yaşayan?

sorun ne olabilir istediğim sound'u yakalıyorum plugının üstünden ayarları kullanıp 20-30 dakka sonra bakıyorum ses alamıyorum yeni bi battery3 e geçip yeniden aynı sound'u almaya çalışıyorum tabikide ilk yakaladığım gibi olmuyor sinir bozukluğundan yardım bekliyorum sizlerden .

Benim de detaylı araştırmak için çok zamanım yok malesef ama üstün körü baktım ve 64 bit işletim sistemlerinde birçok kişi halen sorun yaşıyor gibi bir bilgi edindim; o linkleri yalnız olmadığını anlamanız için vermiştim zira orada da genel bir çözüm yazmıyor.. Böyle bir sorun uzun zamandan beri varmış, kimisi açıp kapatınca, kimisi kitleri değiştirince, kimisi de son sürümü yükleyince düzeliyor demiş ancak sizin gibi sorunu çözülmeyenler de var; eğer yazılımı en son çıkan sürüme güncellediyseniz ve sorununuz devam ediyorsa resmi foruma ya da müşteri hizmetlerine danışmanız en kestirme yol olur..

ilgilendiğin için teşekkürler deniyim aşamaları en son ihtimal pluginin üstünden preset kullanmamak gibi gözüküyor .

Geri