[Eski] Mp3 option

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

noyan

Yeni üye
mp3 option satın aldım ve ""CUBS..."" ile devam eden active key bana geldi..inst kısmında okuduğuma göre installer ı açıp mp3codec kısmını tıklamam ve bu keyi girmem gerek ancak setup a girdiğimde pt yi sil yeniden buraya gel diyor:)

demek istediğim şu ki,uninstall etmeden,bu işin yolu yokmu..?çünkü tüm driver lar gidecek vs..bfd vs herşeyi baştan kur olmayacakmı.. ?
ve tabi 7.3 yükseltmeleri ve cs2 yi tekrar kurmak gibi..

cevaplar için teşekkürler..

noyan.

Valla ekranda ne diyorsa onu yapacaksın. 8)
Gerçi mp3 option'u kurmak için PT'yi silmene falan gerek olmamalı. Versiyon 5'ten beri sonradan eklenebilen bir şey.

Install From Your Pro Tools CD
On all Pro Tools 6.1 and higher TDM, LE, and M-Powered systems, you can install MP3 Option from your Pro Tools CD:

1. Insert the Pro Tools 6 or 7 Installer CD-ROM for Windows in your CD-ROM drive
2. Locate and open the Pro Tools Installer folder, and doubleclick the Setup icon
3. Check the box next to "Update MP3 Codec" or "MP3 Codec Update"
4. Follow the prompts in the installer

The next time in Pro Tools that you select a portion of audio in a session and choose to bounce to disk and export as MP3 audio, you will be prompted for your authorization code that begins with "CUBS" from your MP3 Option receipt from the DigiStore. (if you have previously authorized MP3 Option on your hard drive, you may not be prompted to re-authorize)

işte bunu yaptığımda bana,""ilk bir sil sonra gel diyorlar"""

diğer bir yol ise web updater ile yapın diyor ama onu anlayamadım??

bulamadım daha doğrusu?

Kolayı var.

Mevcut session'lardan birini aç ve mp3 bounce almaya çalış, "mp3 modülü aktif değil, lütfen anahtarı girin" diye soracaktır, oradan gir ve aktive edip devam et.

M.

Geri