[Eski] MONSTER T75FL901 Notebook nasıldır? bilgisi olan varmı?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi günler.Birkaç gündür Monster notebook araştırıyorum.MONSTER T75FL901 Notebook hakkında bilginiz varmıdır acaba? Asus f3sa almayı düşünüyordum fakat Monster'lar hakkında iyi yorumlar aldım.Kasaları hakkında hiçbir bilgim yok.Birkaç forumda kasasının kalitesiz olduğu ve çok çabuk ısındığı söyleniyor.

Monster notebook sahipleri tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Bende bir adet Monster laptop var. Forumdan Batuhan ýn tavsiyesi üzerine gidip bir bakayým dedim ve aldým. Memlunum tavsiye ederim. Birkaç kere kucaktan düþtü, arazide gezdi banamýsýn demedi. Hala bütüb iþlerimde sorunsuz kullanýyorum.Sistemde windowsxp, linux ve macosx 10.4.8 canavar gibi çalýþýyor.

Kasasý dediðin gibi cafcaflý deðil, kasa iþte benim iþimi görüyor, yani laptopýn parçalarýný felan kapatýyor, problemi yok :)

Ekraný biraz soluk yani bir toshiba laptopla felan karþýlaþtýrýrsan kenarlardan baktýðýn zaman görüntünün renkleri bozuluyor.Ama 2 kiþi rahatlýkla film felan izleyebilirsin :)

Onun dýþýnda ben aldýðýmda bir ram sorunu yaþadým ama fokus bilgisayar saðolsun hiç bir fark almadan ramleri kingston ile deðiþtirdi. Ýlgili güzel insanlar.

Monster toplama olduðu için kasanýn bütün fonksiyonlarý görünürde olduðu gibi aletin içinde olmayabiliyor alýrken onlarýda iyice sor kasaya monte parçalara aldanma.

kolay gelsin

Teşekkürler Brn.Bugün sipariş verdim.Yarın elime geçecekmiş.Fakat yanında herhangi bir işletim sistemi vermedikleri gibi gelecek notebookun içindede yüklü bir işletim sistemi olmayacakmış.Normalde böylemi yoksa bendemi bir sorun var.Açıkçası biraz tedirgin oldum :roll: Diğer monster kullananlarıda yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri