Herkese Selamlar..Siteyi çok fazla araştıramadım,bu yüzden özür dilerim öncelikle.Şöyle bi sorunum var; M-audio FW solo ses kartım ve dizüstü bilgisayarımla rock tarzında müzik yapan grubumuzda altyapı ve klavye işlerini üstlenmek istiyorum.İstediğim şeyse o an sahnede çalınan şarkıya paralel açtığım bi proje üzerinden gerektiğinde daha önce hazırladığım sample ları eşzamanlı çaldırmak,gerektiğinde trigger kullanarak hazırladığım midileri tetiklemek, yani kısaca bi yandan seçtiğim tonlarla solo ya da akor şeklinde canlı çalarken,bi yandanda gerektiğinde hazırlanmış sesleri çalabilmek. Alacağım klavyenin öncelikle rock,ardından trip-hop vb. tarzlarda beni yarıyolda bırakmamasını istiyorum.Düşündüğüm diğer konularsa tuşe ağırlığı,latency ve ağırlık gibi şeyler.Tabiki bir de fiyat
Şuan çok fazla araştırmış olmasamda : M-audio Axiom49 modelini düşünüyorum..bütçemde buna yakın..Siz ne dersiniz?
Sormak istediğim bir diğer şeyse behringerin tüplü mic preampınıda kullanarak mikrofonu ses kartıma girersem,sahnede vokal ayarlarından sorumlu olup olamayacağım.Gerektiğinde reverb,delay vb konular için soruyorum..
Cevaplarınıza göre karar vereceğim,şimdiden okuyan herkese çok teşekkür ederim..Görüşmek Üzere
Sormak istediğim bir diğer şeyse behringerin tüplü mic preampınıda kullanarak mikrofonu ses kartıma girersem,sahnede vokal ayarlarından sorumlu olup olamayacağım.Gerektiğinde reverb,delay vb konular için soruyorum..
Cevaplarınıza göre karar vereceğim,şimdiden okuyan herkese çok teşekkür ederim..Görüşmek Üzere