[Eski] Midas Pro 6 Turkiye'de!..

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

23112008150mp1.jpg

23112008149yh9.jpg

Broadcast Cable& Satellite Eurasia 2008 fuarinda bugun cektigim fotograf.
Staras her konuda oldugu gibi bu konudada oncu olmus.. Tebrikler ve ulkemize hayirli olmasi dilegiyle : )

ben uydu işide yapıyorum ama fuara gidemedim bu sene gitsem biraz kurcalardım :lol:

güzel ürüne benziyor, kullanımıda kolaysa midas yamahayı geçebilir..

Meger millet ne merakliymis pro6 ya... mass icin bile sayfalar dolusu yazan adamlar bu alete citini cikarmadi valla hayret.. beklemedigim bir ilgi var.

OnuR44' Alıntı:
ben uydu işide yapıyorum ama fuara gidemedim bu sene gitsem biraz kurcalardım :lol:

Midas tartışmasız bir masadır.En çok tercih edilen ve riderlarda başrol oynayan bir markadır.

Örnek: (Heritage 3000 Touring Package Spare P750 PSU and Touring Flight Case/24 aux/mix + 8 matrix + 10 VCA + snapsot automation + SIS plus image control H3/64/4/TP 60 mono + 4 stereo + 3rd PSU
January 1st 2008 Liste Fiyatı: £142.083)

tuncayakyz' Alıntı:
OnuR44' Alıntı:

Midas tartışmasız bir masadır.En çok tercih edilen ve riderlarda başrol oynayan bir markadır.

Örnek: (Heritage 3000 Touring Package Spare P750 PSU and Touring Flight Case/24 aux/mix + 8 matrix + 10 VCA + snapsot automation + SIS plus image control H3/64/4/TP 60 mono + 4 stereo + 3rd PSU
January 1st 2008 Liste Fiyatı: £142.083)

Türkiye satışı, en uygun, özel müşteri fiyatı: 80.000 Eu.

Gecen hafta eski adiyla cnr yeni adiyla ist fuar merkezindeydi... Uydu ve Yayincilik sistemleri ama Allahtan ayirmislar da biz yapim ve yayinla ilgilenenler uydu antenleri arasinda dolasmadik next and nextstar filan.

TuncaEskiyerli' Alıntı:
Gecen hafta eski adiyla cnr yeni adiyla ist fuar merkezindeydi... Uydu ve Yayincilik sistemleri ama Allahtan ayirmislar da biz yapim ve yayinla ilgilenenler uydu antenleri arasinda dolasmadik next and nextstar filan.
Uydu ve ses ışık sistemleri üzerine bi fuarmı ?

Çinliler şu digital masalarada el atsalarda şu masalar ucuzlasa :D. Hangi ürünün çin malı selefi çıksa, ürünler ucuzluyorlar.

Ahahah öyle demedim. Hangi ürünün çin malı takliti çıkarsa orjinalinin fiyatı hemen düşüşe geçiyor. Eskiden anfiler, hoparlörler kaç paraydı :wink:

Geri