Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
1. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.Beat.It.Improved.Edition.by.DJ OXyGeNe 8 (5:50)
2. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.Dangerous.Improved.Edition.by.DJ OXyGeNe 8 (4:10)
3. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.DVD.Teaser.Improved.Edition.by.DJ OXyGeNe 8 (7:42)
4. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.Earth.Song.Improved.Edition.by.DJ OXyGeNe 8 (8:06)
5. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.Earth.Song.Improved.Edition.extended.by.DJ OXyGeNe 8 (9:07)
6. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.Billie.Jean.Exclusive.Improved.Edition.by.DJ OXyGeNe 8 (7:36)
7. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.Black.Or.White.Improved.Edition.by.DJ OXyGeNe 8 (3:23)
8. Royal.Brunei.jam-NewSoundMix.by.DJ OXyGeNe 8 (5:34)
9. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.Smooth.Criminal.Improved.Edition.by.DJ OXyGeNe 8 (5:42)
10. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.Thriller.Improved.Edition.by.DJ OXyGeNe 8 (5:49)
11. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.Video.Mix.by.DJ OXyGeNe 8.by.DJ OXyGeNe 8 (9:57)
12. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.WBSS.Improved.Edition.by.DJ OXyGeNe 8 (5:13)
13. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.You.Are.Not.Alone.Improved.Edition.by.DJ OXyGeNe 8 (5:43)
14. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.Human.Nature.Improved.Edition.by.DJ OXyGeNe 8 (4:51)
15. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.IJCSLY.16.9.by.DJ OXyGeNe 8.by.DJ OXyGeNe 8 (5:25)
16. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.IJCSLY.Improved.Edition.by.DJ OXyGeNe 8 (5:25)
17. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.Man.In.The.Mirror.Improved.Edition.by.DJ OXyGeNe 8 (7:18)
18. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.Medley.Improved.Edition.by.DJ OXyGeNe 8 (5:19)
19. Michael.Jackson.Live.Royal.Brunei.She.Is.Out.Of.My.Life.Improved.Edition.by.DJ OXyGeNe 8 (3:17)
4:29 min
45,2 Mb
WAV (original CD rip from master piece)
adam: were you aware that jordan chandler or his family on his behalf filed an allegation, a lawsuit against you?
mj: yes
a: to your knowledge mr.jackson, were you ever accused of having sexually molested brett barnes?
baska biri: don't answer that
m:...(şaşırıyor)
a: do you know a person by the name of macaulay culkin?
m: yes
b: catch you after
a: so you don't let him answer questions about mac?
b: let him answer that one
m: to your knowledge, were you ever accused of having sexually molested macaulay culkin?
b: that's a distraction..
m:...
a: let me ask you this do you recognize the handwriting on these two sheets?
m: yes
a: do you know whose handwriting it is?
m: it's mine
a: do you know what these documents are?
m: yeah
a: what is this?
m: crazy stories that people have created, things i wanted to set straight in an interview
a: do you know with whom this interview was?
m: i think it could have been diane sawyer or whatever the interview it was that i wanted to do, i wanted to set the records straight. that if people hear a lie long enough, people believe it, if people lied on me.
i am a black american and i am proud of it and i am honoured of it.
the bleach skin rumour which is over written i don't bleach my skin.
they say, once said that i wanted a white kid to play me as a child which was a rumour.
an arguration rumour saying that i didn't wanna do the president clinton an arguration.
i'm not gay.
this is.. don't judge a person unless you have spoken to them one on one, which is true, 'cuz what you hear is a lie..
jesus said to love the children and be like the children. be youthful, be innocent and be pure, honourable. he was talking to his apostles, they were fighting over who was the greatest among themselves and he said who ever humble yourself like this child is the greatest amongst me. he always surrounded himself with children and this was how i raised to believe and to be like that, to imitate that.
i don't know what you are trying to make out of this.
adam: jordan chandler ya da ailesinin onun adına, sizin hakkınızda suç duyurusunda bulunduğunun farkında mıydınız?
mj: evet
a: sormak istiyorum bay jackson, brett barnes'e tacizde bulunmakla suçlandınız mı hiç?
baska biri: o soruya cevap verme
m:
a: macaulay culkin adında birini tanıyor musunuz?
m: evet
b: ben sana sonra yetişirim..
a: macaulay culkin hakkındaki sorulara cevap vermesine izin vermiyor musunuz?
b: tamam buna cevap versin
m: macaulay culkin'e tacizde bulunmakla suçlandınız mı hiç?
b: bu dikkat dağıtıcı..
m:
a: şunu sorayım, bu kağıtlardaki el yazısını tanıyor musunuz?
a: kimin el yazısı olduğunu biliyor musunuz?
m: benim
a: bu dökümanların ne olduğunu biliyor musunuz?
a: nedir bunlar?
m: insanların uydurdukları deli hikayeler, bir röportajda açıklığa kavuşturmak istediğim şeyler.
a: kiminle olan bir röportajda?
m: diane sawyer olabilir ya da her ne yapmayı düşündüğüm röportaj ise, açıklık getirmek istediğim şeyler var. ki,
insanlar bir yalanı uzun süre duyunca inanmaya başlıyorlar, ve benim hakkımda yalanlar söyleniyor.
ben siyahi bir amerikalıyım ve bundan gurur ve onur duyuyorum. tenimin rengini açtığım yönünde bir dedikodu var, tenimin rengini açmıyorum.
bir keresinde de; çocukluğumu oynayacak aktörün beyaz bir çocuk olmasını istemişim güyya, bu da bir dedikodu.
başkan clinton ile görüşme yapmak istemediğime dair birşey daha vardı.
gay değilim.
bu da.. bir insanla yüzyüze konuşmadan asla onun hakkında bir yargıya varmayın; çünkü duyduklarınız yalandır. jesus(hz. isa) çocukları sevmemiz gerektiğini ve onlar gibi olmamamız gerektiğini söyler; genç, masum, doğal, onurlu olmak.. havarileri kimin daha üstün olduğu konusunda tartışırlarken o da hanginiz bu çocuk kadar alçakgönüllü ise o aranızdaki en iyisidir demiştir. onun etrafında her zaman çocuklar olmuştur. ben de buna inandırılarak büyütüldüm, onun gibi olmak, onu taklit etmek..
bütün bunlardan ne çıkarmak istediğinizi anlayamıyorum.
They wanna get my ass
Dead or alive
You know he really tried to take me
Down by surprise
I bet he missioned with the CIA
He don't do half what he say
Dom Sheldon is a cold man
They wanna get my ass
Dead or alive