[Eski] MCDSP Hacklenmiş!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Audiodoctor

Yeni üye
Arkadaşlar plug-in updatelerine bakacakken bir de gördüm ki siteyi (Hem de bir Türk) arkadaşımız heklemiş, ilginç geldi açıkçası:) Bilmem haberiniz var mıydı.

Umarım daha sıkı güvenlik önlemleri alırlar. MCDSP Plugin'i olan arkadaşların dikkatine...

www.mcdsp.com

*** Mesaj yönetici tarafından düzenlenmiştir. H.C.

Aman dikkat, linke tıklayınca bir program yüklemeye çalışıyor. Internet Security kapalıyken bağlanmaya çalışmayın.

Bir de adamın adını anmayın ki megalomanyak şimdi kendi ismini Google'lattırıp burayı bulup bir de bize dadanmasın.

Yılların emeği var burada, o kadar bilgi akıtıldı ortak kullanıma.

M.

Yapma yav, demek Colin McDowell'in sitesini hacklemişler. O eleman da eski bir Digidesign'ci, bir keresinde tanışmıştım bir arkadaşın evinde.

Ne istiyor bu gerizekalılar, şimdi de müzik yazılımcılarına mı dadandılar. Hey Allahım :? Neyse bu vesileyle Colin de sitesindeki açıkları kapatsın.

Bu arada az önce baktım site down. Herhalde güncelleme için kapattılar...

Hacklemeyi yapan vatandaş internette bu işleri nasıl yaptığını da anlatmış bir iki yerde. Okuyunca bir baktım, bu MySQL bazlı database'leri injection ile ele geçirmek resmen çocuk oyuncağıymış yahu.

Hatta youtube'da bir televizyon röportajı filan bile var. Arkada kameraman filme alırken 40,000 site filan ele geçirdi herif takır tukur.

Bazı insanların yapacak daha iyi işleri yok gerçekten :roll:

M.

Mahcem' Alıntı:
Hacklemeyi yapan vatandaş internette bu işleri nasıl yaptığını da anlatmış bir iki yerde. Okuyunca bir baktım, bu MySQL bazlı database'leri injection ile ele geçirmek resmen çocuk oyuncağıymış yahu.

Abi işte "stored procedure" kavramından bihaber insanlar SQL programlamaya kalkınca böyle oluyor. Zannediyorlar ki kodun içine SQL'i de gömerlerse proje 2 dakikada bitecek ve herşey çok güzel olacak...

Insanlarin hakkaten isi gucu yok ya, bir de MSN hesabi hackleyenler var, onu hic anlamiyorum. Siradan bir insanin MSN hesabini ele gecirsen ne olur gecirmesen ne olur? Listesindeki kizlara yaziyosun anladik da o kizlar da ah birisi su bi hesap hacklese de 2 muhabbetin belini kirsak demiyo heralde.

Sitenin hacklenmis haline yetisemedim ama madem bi site hackliyosun bunun bir amaci olmasi lazim, ornegin "Mc DSP urunlerini home studio kullanicisinin erisebilecegi fiyatlara cekin, acil mixim var Emerald Bundle Native lazim 300 dolara birakmazsaniz sitenize ordek resmi koyucam" gibi bir icerigi olsa vallahi destek veririm.

plug-in lerin o güzel yeşil kutuları geldi gözümün önüne başlığı görünce! Tabi bide içinden çıkan sim kartlar:))

Geri