[Eski] Mass Line Array

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

osm1689

Yeni üye
Bu aralar çok kulağıma gelen bir marka. Galiba sakal Mehmet 'in dizaynı ve yapımıymış? Bu line array hakkında bilginiz var mı? Diğer yerli yapım ya da çin malı line arrayler gibi mi bu da? Teşekkür ederim...

Ben iki kere çalıştım. Ayrıca tasarım ve üretim aşamasın da da bulundum, Mehmet Akkaş arkadaşımdır.
Gidip dinleyin derim her şeyden önce. Malum, yerli malı üretimin bizim üzerimizde daha adını duyunca negatif etkisi var.
Fakat Türkiye de ki en başarılı ürün olduğunu gözüm kapalı söylerim, hatta: dünya lideri pek çok marka ile de yarışır.
Dinlemek lazım... Hatta kullanmak lazım.

Mass

Güç olarak neyle kıyasladığını bilemem. Ama çıkan tonlar beni mest ediyor. Özellikle mid leri çok sıcak geliyor. Bende gidip dinlemenizi öneririm. Arkadaşımın firmasında var geçen hafta kullandım yerli malı ile ilgili fikirlerim değişti. :D

Benim de bayağı bir kulağıma geldi.Epey övdüler bana da ne de olsa namı değer sakal mehmet yani...Bir çok dünya markasıyla kapışır diyorsanız o zaman yerli olmasına rağmen mükemmel kabinler..Hangi firma arkadaşınızın firması?

İnternette isim yazmayalım reklam olmasın. Görmek isterseniz size söylerim avrupa yakasında yeri. Zaten Mehmet Bey' in orda da örnekleri mevut gidip dinleyip bakabilirsiniz. Kurcalayabilirsiniz. ( İzin veriyo ) Piyasadaki bazı garip toptancılar gibi değil kendisi. :D

Evet, Mehmet Akkaş'ın yerine gidip inceleyebilir, istediğinizi sorabilirsiniz. Bu konuda vizyonu çok geniştir.
Ayrıca hali hazırda demo sistemde var.

TuncaEskiyerli' Alıntı:

Bence bu tip bir soruyu forum ortamı yerine satıcı / üretici ye mail yada telefonla yaparsanız daha doğru olur. Fiyat konuları internet ortamında hep tartışma yaratır. Bu yüzden ben sanal ortamda alım / satım bölümü dışında vede çok kullanılan sarf malzeme ( gitar penası teli anfisi, sahne kablosu mikrofonları vb... yada kendini dünya çapında kanıtlamış marka / ürünler harici ) dışında fiyat konuşulmasını doğru bulmuyorum.

Not: Yukarıdaki benim kendi görüşümdür. Kimseyi bağlamaz.

Saygılar,

onemusic' Alıntı:
TuncaEskiyerli' Alıntı:

Bence bu tip bir soruyu forum ortamı yerine satıcı / üretici ye mail yada telefonla yaparsanız daha doğru olur. Fiyat konuları internet ortamında hep tartışma yaratır. Bu yüzden ben sanal ortamda alım / satım bölümü dışında vede çok kullanılan sarf malzeme ( gitar penası teli anfisi, sahne kablosu mikrofonları vb... yada kendini dünya çapında kanıtlamış marka / ürünler harici ) dışında fiyat konuşulmasını doğru bulmuyorum.

Not: Yukarıdaki benim kendi görüşümdür. Kimseyi bağlamaz.

Saygılar,

burasi bir forum
forumdada tartisilir dogaldir.
bende zaten tartismak icin soruyorum.

Bu Mass Line array'ler 2 yolmuş sanırım.Ayrı olarak bir low hoparlörümü koyuluyor?Yani LA2814 modelinin üstüne LA15 mi koyuluyor?Birde 2x18'' self powered subbasları yeterli güce sahip değil diyorlar.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Bence demosu yapılan bir ürünü gidip görmek daha kolay.

İstanbuldaysanız gidip görme dinleme ve deneme imkanınız var...

Geri