[Eski] m-audio klavyeler copel'den başka yerde yok mudur?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Motif ile konuşabilirsin. Compel şu fiyata satıyor, beat it, dediğinde gaza gelip 3-5 kuruş daha altına veriyorlar.

ankarada panmusic'in vitrininde de gördüm sanki. Ama compelden ucuza sattıklarını sanmıyorum pek.

Ben M-Audio keystation 49e 'yi NZ $ 249'a aldim.Bence Compel'in fiyati pahali degil.Hatta ben burada biraz kaziklanmisim.
Turkiye'den mi alsaydim acaba. :wink:

Selamlar

aykuth' Alıntı:
ankarada panmusic'in vitrininde de gördüm sanki. Ama compelden ucuza sattıklarını sanmıyorum pek.

Ben Panmüzik'e Ozone, Ozonic ve Oxygen'in fiyatlarını sordum geçenlerde, Compel'in (web sitelerindeki) liste fiyatlarıyla aynıydı, belirteyim dedim, saygılar...

RMS' Alıntı:
Ben M-Audio keystation 49e 'yi NZ $ 249'a aldim.Bence Compel'in fiyati pahali degil.Hatta ben burada biraz kaziklanmisim.
Turkiye'den mi alsaydim acaba. :wink:

Selamlar

Haklısın. Hatta ben compel'den alırken pazarlık bile yaptım. Liste fiyatına geldi. :oops:

internette bir sitede m-audio ürünleri compel ücretlendirmesinden 100 dolar daha ucuza satıyor ve 250 dolar üstü ürünlerde kargo masrafı almıyordu.
siteyi buldugum an buraya yazarım..

M-Audio ürünlerini Compel'den ya da Compel'in oluşturduğu alt bayilerden almanız daha doğru olacaktır, diğer firmalar muhtemelen kaçak olarak getiriyorlardır. Dolayısı ile herhangi bir problem yaşadığınızda ürün garanti kapsamı dışarısında kalacaktır çünkü bu ürünlerin garanti konusundaki tek güvenli muhattabı Compel'dir. Zaten Compel kendi sitesinde bu konuda gerekli uyarıyı yapmıştır, bilginize.

Aman bu copel i ingiliz-laz şivesiyle okumayalım :D

şaka bir yana türkiye deki tek yetkili midiman dağıtımcısı compel dir
Tünel bölgesindeki yetkili bayisi ise kıvılcımdır.

Daha yakın geçmişte türkiyeye el altından ucuza m audio ürünleri kaçak ithal ediliyordu. Bu işi yapanların canına okundu, ürünlerin getirildiği disbritör olan malta daki firmadan da anında bütün hakları alındı m audio tarafından.

Bu arada compelin de m audio fiyatları gayet iyidir. Amerika yı değerlendirme dışı tutarsak hatta avrupadaki en iyi fiyatlarla satılan birkaç ülkeden biridir. tabi amerikadan da getirtebilirsin , ama ozaman ulaşımdı gümrüktü astarı daha pahalıya gelir aletin.

Şu ana kadar m-audiolarda herhangi bir sorun yaşamadığımdan (inşallah yaşamam) Compel'in teknik desteği nasıldır bilemiyorum ama fiyatlarının fahiş olduğunu söyleyemem; m-audio'da kaçak almanın mantığının olmadığını düşünüyorum..

Geri