[Eski] logic pro da drum kit le ilgili bir soru

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

jackdaniels

Yeni üye
merabalar ,logic pro da drum kit seçiyorum ve bu drum kitlerle loop oluşturma amaçlı ultrabeatler var benim sorum bu ultrabeatleri kayıda alamamak record dediğimde veya play dediğimde çalıyor fakat kayıt yapmıyor yardımcı olursanız sevinirim..

Su an bulundugum makinede Logic yok, o yuzden screen shot alamiyorum. Sanirim Sequencer'da pattern yaziyorsun, o paternleri Arrange window a almiyorsun. Pattern yazdiktan sonra, sol alt koseye denk gelen yerde 'Pattern C(0-1) gibi hangi pattern oldugunu gosterir. Onu tutup Arrange penceresindeki Ultrabeat kanalina suruklersen o Patterni kopyalamis olursun.(Kopyalamiyorsun da tam aciklayacak kelimeyi bulamadim) Sonra istedigin kadar loop yapabilirsin filan.

ok hallettim çok mersi..dediğin gibi ultrabeat denen panelin sol alt köşesinde pattern 1vs gibi şeyler yazan küçük bölmeciğin sol minik kutucuğundan tutup beat in seçili olduğu kanala tutup sürüklediğinde o an yazılı olan loop kanalda gözükmüş oluyor:)tekrar bazı sorularım olabilir şimdiden tşkler.

Ok, hallettim, tşk gibi; kısa msjlar yerine diğer üyelerinde anlayacağı ve kendilerine de ışık tutabilecek diyolaglarda bulunmanın yararlı olduğunu düşünüyorum....:)

Geri