[Eski] Logic acemisinden soru

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

electrojan

Yeni üye
merhaba bu başlığı bir arkadaşın ricası üzerine açtım baktım benim için iyi olmicak,hak verdim.
benim sorum şudur. logic de şarkı çalarken 4. ve 8. mezur arasını işaretledim ve dönüyor sürekli,ama sayfa da takip ediyor bu olayı,sayfanın takipini nasıl durdururuz,çünkü edit yapıyorum ve o an sayfa değişiyor,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sol üst köşedeki butonlardan yürüyen adam butonu var, o seçilidir muhtemelen.
(logic yok yanımda pc'deyim, adını unuttum o butonun, kusura bakma :D :D )

Onu kaldırırsan adam yürümez, takip etmez seni.. 8)

O kadar güzel bir arayüze, o yürüyen adam yakışıyor mu yani şimdi...

:mrgreen:

İnsan onu da parlak, yuvarlak, jelibon'umsu bir balon içine alır, biraz trafik işareti süsü verir... olacak iş değil. Dikkatlerinden kaçmış. Peki elinden tutulmuş ilkokul çocuğu fonksiyonu var mı Logic'te?

Ya da playhead'i takip ederken hakikaten yürüsün, yeni nesil trafik lambalarında oluyor ya canlandırmalı.. :D

Dur daha yahu, Logic 9 bile yeni sayılır, herhalde 1 sene oldu olmadı. :D :D
Logic 10, 2011 içinde çıkar herhalde..

Hangi barlar arasini isaretledigini gosteren yesil bolgeye de tiklarsan deaktif olur, looptan cikar. adama tiklamasan da oluyordu sanki.

ilginiz için çok teşekkürler,logic'in üstündeki bir darbukayı kullanmak için tutup kanala atıyorum fakat darbukanın tonu değişiyor,'bunu istemiyorum kapat' ayarı varmı?

Projeye sürüklediğin darbuka loop'unun "key"i varsa ve senin projenin signature key'i farklıysa bu olur. Bunun için projenin tonunu "Global Tracks"den aynı tona ayarlaman gerekir. Böylece projene ithal ettiğin darbukanın tonu değişmez.

Ancak şimdi loop'ları taradım, darbukalarda "key" yok...yani biraz garip bir durum. Bana Senin projene sürüklemeye çalıştığın loop'un da "key" var mı yazarsan başka bir şey olup olmadığını anlayabiliriz.

Huzur 8) .

'vaaay'resimler falan,çok sevindim :) çok garipdirki ertesi gün denediğim de ton 'u değişmedi :) garip olaylar beni bulur .. sagolasın yine de ,dediğini küpe yaptım.,
Bir sorum daha olacak değerli vaktiniz çemberinde,ı tunes radyoda çalan herhangi bir müziği logic 'e nasıl kayıt edebilirim?ı tunes da output da yönlendirme bulamadım,pc de vardı halbuki :(,big knob dan RME ye giriyordum matrix e bir iki ayar ve oluyordu,ama şimdi mac e geçtim mac de de o ayarı bulamıyorum :(

kaan merhaba abi, programı indirdim kurdum fakat algılayamadım(menenjit geçirmiştim)papatya çıktı bitane ona tıklıyorum fakat açılmıyor:(

Geri