Batuhan_Bozkurt' Alıntı:
...Windowsta bir pencereyi hareket ettirmenin bile CPU yu tavana vurdurduğunu düşünürsek...
Böyle bir tecrübem
hiç olmadı.
Aynı anda 3-4 ayrı desktop'ı arabellekte tutmanın normal kullanıcıya bir yararının olacağını sanmıyorum.
Ben "azılı" bir kullanıcıyım diyelim. Benim için bile bu browser penceresini açık bırakıp sequencer'a geri dönmemin, benim verimliliğim açısından hiçbir yararı olmaz.
(Hatta 2 monitörlü bir düzenekte çalıştığımı, ve bazen bu browser'ı diğer monitörde açık bırakıp çalışmaya geri döndüğümü, bu yöntemin bazen dikkatimi dağıttığını ve verimliliğimi kötü yönde etkilediğini söyleyebilirim. 4 ya da daha çok desktop'ı düşünmek istemiyorum).
Benim mesleğim açısından kötü bir şey. Ama bilgisayar başında zaman geçirmek isteyenler için harika. Ona katılıyorum. Hatta bu kadar yazışımın sebebi de bu tip oyuncaklara özeniyor oluşum. Ama gerçekçi olmak da lazım
Dediğim gibi; verimliliğini ya da kullanış alanını sadece grafik, yazılım, web design alanında profesyonel olarak çalışanlar ya da öğrenenlerle sınırlı görüyorum.
Ayrıca her biri 1280 X 960 çözünürlükte,
4 ayrı yüzü olan
desktopların, 3 boyutlu olarak benim 64 MB'lık DualHead AGP grafik kartında nasıl görüntüleneceğini, nasıl hareket edeceğini ve nasıl güzel görüneceğini gerçekten merak etmeye başladım. :mrgreen:
Sen kullanıyor musun Beryl+Compiz Batuhan? Ve kullandığın sistem ne?
Bu konuda ben epey bir araştırma yaptım. Windows için de bu tip üretilmiş yazılımlar var, ve bir ara efektleri denemiştim. Ama Küp şeklindeki ya da benzer atraksiyona sahip desktop'ları denemedim.