merhaba, toshiba L10'uma midi controller bağlayip gecikmesiz müzik yapmak istiyorum (daha önce araştirma yapmadan saticinin olur oluruyla m-audio fasttrack ses karti aldim ve hüsrana uğradim). bunun için firewire bağlantili bir ses karti alacağim. ancak önce bir firewire karti almaliyim. USB'den bağlananla PCMCIA'den bağlanan kartlar arasından hangisi daha hızlı/sorunsuzdur (ben başka bişi için kullanmadiğim için pcmcia'yi tercih edebilrim hiz farki yoksa). bir de Firewire 400 var 800 var, wikipedia'ya göre arada 2 katlik bir hiz farki söz konusu.. almişken onu alayim diyorum ama firewire konusunda bilgisayarcilara pek güvenemiyorum açikçasi (bir başka olur olurla kandirilmaktan korkuyorum). nasil bir firewire karti almaliyim (örneğin 800'lerin pcmcia bağlantilisi var midir?)
hazir soruna ucundan girmişken, ikinci aşama (gerçi eminim forumda daha önce yüz kere sorulmuştur ama) için de ses kartı, firewire'dan bağlanan herhangibi m-audio (firewire solo mesela) olduğu takdirde artik (maudio fasttrack gibi) midi controllerda gecikme yaşamam değil mi?
hazir soruna ucundan girmişken, ikinci aşama (gerçi eminim forumda daha önce yüz kere sorulmuştur ama) için de ses kartı, firewire'dan bağlanan herhangibi m-audio (firewire solo mesela) olduğu takdirde artik (maudio fasttrack gibi) midi controllerda gecikme yaşamam değil mi?