[Eski] L R arası sürekli tekrar istiyorum (Cubase sx3)

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

artistan

Yeni üye
Arkadaşlar L ve R barın arasındaki (örneğin 13 ile 15. saniye arası) kaydın sürekli tekrarlanmasını istiyorum ancak repeat yaptığımızda aynısından istediğimiz kadar kayıt üzerine kopyalıyor..
sadece seçtiğimiz L ve R barı arasındaki yerin sürekli tekrarlanmasını sağlayabilir miyiz?

muhakkak böyle bir yol vardır diye düşünüyorum.. çünkü çok basit bir sorun gibi geliyor. .. nasıl yapabilirim?

Transport panelin üzerindeki cycle record mode kısmında Stack'ı seçersen hallolur.
Default olarak Mix(MIDI) olarak görünen yer.

Edit:Sadece dinlerken demişsin(aynı anda yazdık galiba),benim verdiğim 'hint' kayıt içindi(ilk mesajından öyle anladım).

arkadaşlar sanırım tam anlatamadım.. diyelimki bir parça kaydettim.. ve parcanın 25. ve 28. saniyelerine L ve R barını koydum.. istiyorumki play tusuna bastiğimda Cubase L ve R barını sürekli döndürüp döndürüp çalsın...

sadece durum bu..

loopu.jpg

Bundan bahsediyor olabilir misin?

artistan' Alıntı:
...istiyorumki play tusuna bastiğimda Cubase L ve R barını sürekli döndürüp döndürüp çalsın...

senin istediğin "Loop" olayı ki, onu da firestorm grafik ile açıklamış.. Herhalde sorun çözülmüştür..

teşekkür ederim.. malum logic ten cubase e kısa süreliğine donüş yaptığımdan boyle kolay sorunlar olabiliyor : ) sorunu çözdüm

Geri