Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumu yeni keşfettim sayılır.
Kafama takılan bir sorudur;
Korg Triton Extreme, Roland Fantom almak için gözden çıkarılabilir mi ?
Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Daha doğrusu Roland Fantomun, Korg Triton Extreme'e göre ne gibi farklılığı var? Zaten elimde KORG Triton Extreme var. Roland Fantom'u daha önce deneme şansına sahip olmadığım için kıyaslama yapamıyorum. İkisinin arasındaki farklar nelerdir ?
ben şahsen triton alırım, biz bol miktarda alıp satıyoruz dükkanda korg bölge bayiliğide var, ama rağbet hep korg a var roland yamaha vesaire satılmıyor (sadece düğüncüler için falan demiyorum tabikide :lol: ) ama korg ikinci el bile olsa bir günde alıcı buluyo bunuda düşün satacağın zaman bile bana mesaj atsan hemen alırım veya müşterisini bulurum....
Zaten Triton Extreme'den memnunum. Sadece fantomun çok farklı bir yanı olmalı ki elimdekini değiştireyim.
Korg, Roland, Kurzweill, Oberheim, Alesis, Ensoniq vs.. birçok firmanın sampleları mevcut.
Bu yüzden ses haricinde Fantom'da ne vardır ?
Roland'lar benim daha çok hoşuma gidiyor. yeni alacak olsan fantom al derdim ama elinde triton extreme varsa elden çıkarma derim. çok büyütecek bir fark yok aralarında. :roll: o yüzden boş yere kafanı yorma triton kalsın...